BILLETINFO: FC NORDSJÆLLAND – LYNGBY BK

Kategorier

Foto: Claus Birch

BILLETINFO: FC NORDSJÆLLAND – LYNGBY BK

De landsdækkende restriktioner grundet Covid-19 har desværre ramt 3F Superligaen igen, hvilket betyder, at vi kun må åbne op for i alt 500 personer til vores opgør i Right to Dream Park mod Lyngby BK.

Vi havde glædet os til at kunne invitere alle vores sæsonkortholdere, partnere og andre folk med øje for flot fodbold, til sæsonens første hjemmekamp mod Lyngby BK, mandag den 28. september med kampstart kl. 19:00.
Men med myndighedernes seneste stramninger og anbefalinger bliver dette desværre ikke muligt, og vi har derfor måtte finde på en løsning, der bedst muligt tilgodeser de personer, som er vigtigst for os.

Registrering til billet som sæsonkortholder eller abonnent:
Som sæsonkortholder til 2020/21-sæsonen har du mulighed for at blive registreret i lodtrækningen om en billet til mandagens derby. Dette gør du på
https://billet.fcn.dk ved at logge ind, og derefter udfylde formularen for registrering.
Registreringen lukker fredag den 25. september kl. 12:00, hvorefter vi via lodtrækning finder frem til de heldige sæsonkortholdere der har sikret sig billet. Vinderne får efterfølgende direkte besked via e-mail, om, hvordan de henter deres billet.

”Matchday-At-Home”-pakke:
For de sæsonkortholdere, der ikke vil prøve lykken, eller af andre årsager ikke har mulighed for at komme på stadion, og derfor ikke deltager i lodtrækningen, har vi i stedet samlet en pakke, der gerne skulle kunne bringe følelsen af kampdag hjem i stuerne. Pakken indeholder Faxe Kondi, Heineken (til de voksne), autografkort, rabatvoucher til et lokalt pizzeria, rabatvoucher til Godteposer, rabatvoucher til Unisport, bacon snacks, halstørklæde (til børnene), slikpose, slikpinde og Castus figenstænger. Disse pakker er helt gratis, og kan afhentes i FCN Experience onsdag, torsdag, fredag, og lørdag. Se åbningstider nedenfor. Det betyder, at hvis du har prøvet lykken for at få billet til opgøret, men ikke er en af de heldige, så har du stadig mulighed for at komme forbi shoppen lørdag, og hente din pakke.

For at få udleveret pakken skal du ligeledes registrere på https://billet.fcn.dk at du ønsker en pakke, samt hvilken af dagene du ønsker at afhente pakken.

Vi er meget kede af at skulle skuffe de af jer, som ikke får mulighed for at opleve drengene LIVE i Right to Dream Park, men vi håber, at I vil støtte dem hjemme fra stuerne, og så glæder vi os til, at vi kan have jer alle samlet på lægterne igen!

Til de af jer der sikrer sig billet, har vi kun ét ønske; giv den alt hvad I har, inden for de rammer som restriktionerne nu engang tillader, så drengene får den bedst mulige opbakning!

FCN Experience, åbningstider:
Onsdag d. 23/9: 16 – 19

Torsdag d. 24/9: 16 – 19

Fredag d. 25/9: 16 – 19

Lørdag d. 26/9: 10 – 14

 Har du udfordringer er du velkommen til at sende en mail til kundeservice@fcn.dk