Vantruba: Glad og stolt

Kategorier

FC Nordsjælland har i dag præsenteret Martin Vantruba, der er ny målmand i Superliga-truppen.

Vantruba kommer til fra den tjekkiske storklub, Slavia Prag, hvor man har lejet ham sæsonen ud. Den 22-årige slovak var på besøg hos FC Nordsjælland, før spillertruppen gik på sommerferie, hvor han trænede med i en uges tid. Nu er Vantruba en fast del af træningen i Farum.

– Jeg blev inviteret til en uges prøvetræning for en måneds tid siden, så jeg er meget tilfreds med, at jeg formåede at overbevise klubben, da jeg var på besøg. Nu er jeg bare glad og stolt over endelig at være en del af denne fantastiske klub, som jeg ved, er meget dygtige til at udvikle unge spillere, siger FC Nordsjællands nye nummer 30.

Med sine 196 centimeter rager Martin Vantruba et godt stykke op i luften, men den unge målmand mener også, at det er vigtigt at være god med fødderne.

– Min største styrke er min krop, og at jeg er god til at kontrollere den. Jeg er jo forholdsvist lang, så jeg har en god rækkevide, hvilket er en stor fordel. Jeg ved, at holdet og trænerne forlanger meget af målmændenes spil med fødderne, og det er også en vigtig faktor for mig. Det er et aspekt af mit spil, som er udmærket, men hvor der stadig er plads til forbedring. Blandt andet derfor er klubbens filosofi og spillestil nyttig for min udvikling, fortæller Vantruba.

FC Nordsjælland har sikret sig en købsoption i lejeaftalen.