Pre season er sparket i gang

Kategorier

I dag mandag den 17. august vendte FC Nordsjællands Superliga-trup tilbage i træning efter tre ugers ferie. Traditionen tro bød første træningspas på den famøse bip-test, som denne gang blev vundet af Oliver Antman efter hård konkurrence fra Martin Frese.

Nu venter to ugers træning, før holdet på fredag i næste uge spiller første træningskamp i pre season mod HB Køge fra 1. division.

To dage senere tager truppen på træningslejr til Vildbjerg Sports- og Kulturcenter fra søndag den 30. august til lørdag den 5. september, hvor der skal spilles to træningskampe. Først mod nyoprykkede Vejle Boldklub, inden turen afsluttes med et opgør i Aarhus mod AGF.

Herefter vender truppen snuden hjemad mod Farum. Mandag den 7. september spilles en VAR-testkamp i Slagelse mod selvsamme AGF, hvorefter den nye sæson af 3F Superligaen sparkes i gang søndag den 13. september på udebane mod Brøndby IF.

Kampe i opstarten:

Fredag den 28. august, klokken 13.00
FC Nordsjælland – HB Køge (Right to Dream Park)

Mandag den 31. september, klokken xx.xx
Vejle BK – FC Nordsjælland (Endnu ikke fastlagt)

Lørdag den 5. september, klokken 13.30
AGF – FC Nordsjælland (Ceres Park)

Mandag den 7. september, klokken 17.15
AGF – FC Nordsjælland (VAR-testkamp i Slagelse)

Info vedrørende tilskuermuligheder og livestream af kampene vil blive meldt ud på et senere tidspunkt.