Lucas Bøje-Larsen udlånes til Hillerød

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic

FC Nordsjællands 19-årige forsvarsspiller Lucas Bøje-Larsen udlånes til samarbejdsklubben Hillerød Fodbold i 2.division for resten af efteråret.

Lucas Bøje-Larsen var i sidste sæson en vigtig spiller på FC Nordsjællands u19 hold, hvor han havde sin faste plads i forsvarskæden. Næste skridt i hans udvikling bliver kamperfaring på seniorplan, når han får mulighed for at spille for FCN’s samarbejdsklub Hillerød Fodbold i 2.divison, som han allerede fik sin uofficielle debut for i en kamp i sidste weekend.

Sportschef i FC Nordsjælland Jan Laursen:

– Vi er meget glade for den mulighed, Lucas nu får for både at lære og vise sig frem i Hillerød. Det er en klub, som vi kender rigtigt godt, og som vi ved har et godt miljø. Samtidigt er det også ideelt for Lucas i forhold til hans igangværende uddannelse på Handelsskolen i Hillerød.

Sportsdirektør i Hillerød Fodbold Jackie Rasmussen:

– Lucas har imponeret os allerede, og vi glæder os til at have ham som en del af vores miljø. Han kommer med en meget professionel baggrund og tilgang fra akademiet i FCN, og vi ved, at flere af vores egne spillere fra vores eget akademi kan suge meget til sig fra Lucas og hans tilgang til fodbolden. Vi tror meget på talentudviklingen i Hillerød Fodbold, og vi glæder os over at se vores egne tage skridtet frem. Selv om Lucas er ung får han en rolle i den proces, og vi tror på, at han kommer til at fortsætte sin udvikling hos os både på og uden for banen, for han kommer til at stå over for nogle nye opgaver i f.eks. vanskelige modstandere med stor fysik i divisionskampene hos os. Vi er glade for vores samarbejde med FC Nordsjælland og låneaftalen her er endnu et eksempel på, hvordan vi kan hjælpe hinanden med at blive bedre.