Kurland: Vi lykkedes med mange ting

Kategorier

Efter den flotte sejr i sidste weekend imod FC København var U19-drengene igen i kamp tirsdag aften. Modstanderen var FC Helsingør, som blev sendt hjem med et 12-2 nederlag.

Tirsdag aften var der igen aktivitet i Right to Dream Park. Igen var det vores U19-mandskab, som var værter, og ligesom i weekenden blev det denne gang også til en sejr for drengene. Modstanderen var FC Helsingør i Pokalturneringen, som blev sendt hjem med en snitter på 12-2.

Cheftræner, Kasper Kurland, var også meget tilfreds med kampen…

– Det var en god kamp for os, hvor vi fik set mange af de ting, som vi træner på, lykkedes. Vi fik sat et godt pres, selvom der var gange, hvor Helsingør fik spillet sig fint ud af vores pres. Vi fik sat mange gode gennembrudsituationer op med mange løb i feltet, og selvfølgelig var det super flot af drengene med de mange mål, som vi fik scoret.

– Vi tager alle kampe seriøst – uanset hvem vi spiller imod eller hvilken turnering vi er med i. Vi skal sørge for at give så meget læring som muligt til drengene, så de får de bedst mulige forudsætninger i deres udvikling.

– Nu er vi i finalen, og det glæder vi os rigtig meget til – uanset hvem vi møder.

Den anden semifinale bliver spillet onsdag aften, hvor FC København kommer på besøg hos Brøndby IF.

U19-drengene skal i aktion igen i den kommende weekend, hvor de rejser til Ådalen og Odense, hvor de tager imod OB i U19-Ligaen. Kampen starter kl. 12.30, og man vil kunne følge kampen på vores Twitter-kanal.

Hvis du missede drengenes flotte 12 mål, så kan du se hele kampen HER.