Kurland: Holdet viste fantastisk karakter

Kategorier

U19-drengene fik på imponerende vis kæmpet sig til en flot 2-1 sejr i lørdagens kamp mod FC København. Jesper Dickman bragte holdet foran 1-0, og senere gjorde Simon Adringa ham kunsten efter. 

I denne weekend startede U19 den nye sæson i U19-ligaen. Lørdag kom FC København på besøg i et solbeskinnet Right to Dream Park. Det var en begivenhedsrig kamp, som både bød på et rødt kort og en skade sent i kampen, hvilket gjorde, at vores unge drenge måtte slutte kampen med ni mand.

Det var derfor ikke overraskende, at cheftræner, Kasper Kurland, var meget tilfreds med holdets karakter.

– Det var en sindssygt fed kamp, hvor FCK var præcis lige så gode, som vi havde forberedt os på. Så stor cadeau til dem. Jeg synes, de spillede en god kamp.

– Men det var en utrolig indsats fra drengene. Det var virkelig karakteren i holdet, der vandt kampen for os. Vi slutter med et rødt kort og en skade, som gør, at vi spiller med ni mand. Så den måde drengene kæmpede på, redningerne fra vores målmand og blokeringerne fra forsvarsspillerne gjorde, at det var en meget følelsesladet kamp. Det var en fantastisk præstation, som jeg er meget stolt af.

Drengene gik til pause med en 2-0 føring, men de måtte kæmpe det meste af anden halvleg, for at holde på føringen.

– Det var ikke meningen, at den skulle kæmpes hjem. Jeg synes, at vi spiller udmærket i første halvleg, selvom vi ikke rigtig får spillet ind i mellem deres linjer. I de første 10 minutter af anden halvleg kommer vi slet ikke ud, og så blev vi desværre lidt i det.

– Med tidligere årgange har jeg spillet næsten identiske kampe, hvor vi enten har spillet uafgjort eller tabt. Derfor er jeg bare så glad på spillernes vegne, at vi fik kriget den hjem til sidst. Det var fantastisk fedt at se den karakter i holdet, som virkelig kom ud i kampen.

U19-drengene kan dog ikke nyde deres sejr alt for længe, da de allerede på tirsdag tager i mod FC Helsingør i Pokalturneringen. Kampen starter kl. 19.00 i Right to Dream Park, og stadion er åbent for alle under de gældende retningslinjer. Kampen vil også blive livestreamet på vores YouTube-kanal.

Hvis du missede lørdagens flotte sejr, så kan den ses HER.