FC Nordsjællands Kvinder er tilbage. DHL inviterer dig til første kamp på lørdag

Kategorier

Florentina Olar med en skudfinte i Right to Dream Park.

På lørdag klokken 14.00 spiller FC Nordsjællands kvinder første kamp i den nye sæson af Gjensidige Kvindeligaen mod AGF i Right to Dream Park.

Efter en flot sæson for FC Nordsjællands kvinder med bronzemedaljer i Gjensidige Kvindeligaen og sejr i Sydbank Kvindepokalen, er kvinderne allerede klar til at tage hul på den nye sæson i den kommende weekend.

På lørdag d. 8. august tager FC Nordsjælland mod AGF i Right to Dream Park klokken 14.00. Vejret bliver godt og nu kan du også komme med til begivenheden helt gratis. DHL er nemlig matchsponsor for kampen og ønsker at invitere dig og 149 andre til kampen. Billetterne er som nævnt på DHL’s regning, og alt du skal gøre for at sikre dig din billet til kampen er at sende en mail med navn, e-mail og mobilnummer til air@fcn.dk.

På grund af Covid-19 er der kun 150 billetter til rådighed, og det foregår efter først-til-mølle-princippet.

Vi ønsker dig en rigtig god kamp!