FC Nordsjælland sikrer aftale med islandsk/norsk stortalent

Kategorier

Amanda Andradóttir.

16 årige Amanda Andradóttir har skrevet under på en 2-årig kontrakt med FC Nordsjælland efter at have spillet to kampe for Fortuna Hjørrings u-18 hold.

I 2019 flyttede Amanda Andradóttir fra Island til Danmark, for at spille for Fortuna Hjørring. Det blev dog kun til to kampe for Fortuna Hjørrings u-18 hold på grund af Covid-19 situationen. Fra i dag er Amanda en del af FC Nordsjællands kvindehold.

– Jeg er både meget stolt og glad for mit skifte til FC Nordsjælland. Jeg valgte at skifte til klubben, fordi FCN har store ambitioner som matcher overens med mine egne. Derudover har klubben gode faciliteter som vil gavne mig og min udvikling. Jeg er sikker på, at det er det rette sted for mig og for min fremtid. Jeg håber, at jeg kan hjælpe holdet med at indfri klubbens ambitioner med deltagelse i UEFA Women’s Champions League og spille med i toppen af ligaen herhjemme, fortæller Amanda Andradóttir.

– Nu har jeg været her i lidt tid, og jeg synes, at holdet og alle i klubben har taget rigtig godt i mod mig. Jeg føler mig godt tilpas, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med sæsonen, siger Amanda Andradóttir.

Det er ikke kun Amanda som er glad for skiftet. Den nye midtbanespiller kommer til at bidrage i FC Nordsjælland, fortæller FCN’s Head of Women’s Football, Christian Taylor.

– Vi er meget glade for vores nye midtbanespiller i Amanda. Hun er stadig ung og har en lang og lys karriere foran sig. Hun er utrolig dygtig med bolden, og vi tror hun kan bidrage til holdet med offensive færdigheder på banen, men vigtigst af alt, så er hun et meget ambitiøst ungt menneske, der har store drømme og er villig til at arbejde hårdt for at nå dem. Derfor tror vi på, at Amanda kommer til at passe godt ind hos os, og vi glæder os til at se hende fortsætte sin udvikling her sammen med resten af holdet og klubben, siger Christian Taylor.

Amanda og FC Nordsjællands kvindehold spiller allerede første sæsonkamp på lørdag d. 8. august klokken 14.00 mod AGF, i Right to Dream Park. For at sikre dig din billet til kampen, skal du blot sende en e-mail med navn, e-mail og mobilnummer til air@fcn.dk.

Billetterne er gratis, fordi vores hovedpartner DHL gerne vil invitere alle tilskuere til fodbold i sommervejret. På grund af Covid-19 er der dog kun 150 billetter til rådighed, og det foregår efter først-til-mølle-princippet.