Det bliver en kamp til stregen

Kategorier

FC Nordsjællands pige- og kvindehold er allerede kommet langt. Nu skal en omstrukturering hjælpe med at bringe dem og klubben endnu tættere på at indfri sportens potentiale og bæredygtighed.

foto: fcn.dk

På lørdag skal FC Nordsjællands kvinder en tur til Nordjylland, hvor de skal spille sæsonens anden kamp i Gjensidige Kvindeliga mod oprykkerne fra AaB. 

AaB er nye i landets bedste række, men FC Nordsjællands anfører, Catrine Gryholt Larsen, tror alligevel på et tæt opgør på lørdag.

– Jeg kender ikke så meget til AaB, men jeg tror, at det bliver en kamp til stregen, hvis vi ikke er der. Oprykkerhold har altid en anden energi og gejst, som vi skal være gode til at pille fra dem. Det gør vi ved at holde bolden i vores rækker og få dem til at løbe mere. Vi skal arbejde videre med at være mere organiseret og koordineret i vores høje pres, siger Catrine Gryholt Larsen.

Mens FC Nordsjællands kvinder sejrede 4-0 8 første turneringskamp mod AGF, tabte AaB deres første kamp mod HB-Køge med 7-2.

Angriber Camilla Kur, blev indskiftet og målscorer mod AGF. Hun er begejstret over de nye spillere og ser frem til, at relationerne bliver bedre.

– Vi skal blive ved med at fokusere på at holde i bolden og få den vendt. Vores sejr og mål i sidste kamp har forhåbentlig åbnet op for noget. Vi har derudover nogle nye ansigter i truppen, og de har gjort det rigtig godt. Jeg glæder mig til, at relationerne til de nye spillere bliver bedre, for jeg tror relationerne går hånd i hånd med spillet på banen, siger Camilla Kur Larsen.

I weekendens sejr over AGF blev angriber Amalie Vangsgaard skiftet ind med 30 minutter igen. Også hun forudser en svær kamp mod aalborgenserne.

– Hvis de stiller sig ned, bliver vi nødt til at lave mange løb bag deres bagkæde og forsøge at strække dem ud. Og så skal vi afslutte udefra. Vores defensiv ser god ud, og vi har fået nogle nye spillere, der er hoppet direkte ind på holdet og præsteret. De nye spillere har skabt konkurrence, hvilket hæver niveauet til træning, afslutter Amalie Vangsgaard.

FC Nordsjællands kvinder spiller kampen mod AaB på udebane på lørdag d. 15. august klokken 14.00.