Brian Sørensen: Uafgjort var et fair resultat

Kategorier

Brian Sørensen under FC Nordsjælland - Brøndby IF

FC Nordsjællands kvinder spillede i dag en direkte kamp om førstepladsen mod Brøndby IF, eftersom begge hold havde vundet deres første to kampe af Gjensidige Kvindeliga. Kampen endte 1-1. Kampresultatet betyder, at FC Nordsjælland og Brøndby IF nu deler andenpladsen, da FC Thy-ThistedQ fik tredje sejr i træk til aften, og dermed indtager førstepladsen alene. Cheftræner, Brian Sørensen, var en smule ærgerlig efter kampen, da han godt kunne have set en sejr for sig i forhold til kampens forløb.

Vi spiller uafgjort mod ubesejrede Brøndby IF. Hvad er dine tanker om kampen?

– Hvis vi kunne have solgt kampen for et enkelt point, inden den blev spillet, så havde det været fint nok. Men i forhold til de chancer vi skaber mod Brøndby IF i dag, så er jeg lidt skuffet over ikke at vinde. Især fordi vi kom foran, og at vi er så stærke defensive. Vi havde snakket om, at vi skulle holde ekstra øje med dem på de defensive hjørnespark. Fordi vi synes, at vi matcher dem rigtig fint i hovedspillet ellers. Derfor er det så ærgerligt, at en modstander får lov til at stå helt alene på et hjørnespark og heade den ind i det lange hjørne. Det er ikke godt nok.

– Ellers synes jeg, at vi står rigtig godt defensivt og har godt styr på dem. Det kan godt være, at de har spillet i mellemrummet, men det er jo klart, når de stiller op med fem spillere derinde. Ja, de er dygtige til at spille hurtigt og skabe overtal derinde på midten, men de kommer aldrig igennem på sidste del af banen. Og det er dét, jeg hæfter mig ved. Set over hele kampens forløb, så er uafgjort vel også fair nok.

Næste kamp er mod KoldingQ K. Hvad er dine forventninger til den kamp?

– Hvis vi kommer med samme energi, som vi havde i det første kvarter i dag, så tegner det godt. Derudover så synes jeg, at vi er pænt afstemt rent defensivt. Mine forventninger til kampen mod KoldingQ K er, at det bliver en anden kamp rent spillemæssigt. Vi kommer til at have bolden noget mere mod dem, så vi skal være kloge på tingene. KoldingQ K arbejder rigtig godt, så det bliver en svær kamp. Der er mange kampe på en kort periode, så vi skal selvfølgelige være klar, ellers får vi heller ikke tre point derovre. Det er klart, at KoldingQ K gerne vil have point efter tre kampe uden point. Nu er deres næste kamp mod os på hjemmebane, så de vil gøre alt for at vinde. Det er jeg sikker på.

FC Nordsjællands kvinder spiller allerede igen lørdag klokken 14.00 på udebane mod KoldingQ.