Brian Sørensen: To meget mærkelige mål

Kategorier

Brian Sørensen under KoldingQ - FC Nordsjælland

Foto: Gonzalesphoto.dk

Vores kvindehold tabte i dag 2-1 på udebane mod KoldingQ. Efter de første tre spillerunder af Gjensidige Kvindeligaen havde KoldingQ ikke fået nogen point, men i dag fik de hul på bylden. En ærgerlig cheftræner, Brian Sørensen, mener, at holdet tabte på to mærkelige mål.

Vi taber 2-1 i dag til KoldingQ. Et hold som ikke har formået at få point før i dag. Hvad gik galt?

– Vi taber i dag, selvom vi egentlig har meget styr på kampen. De har vel ingen chancer udover deres to mål. Vi kommer foran 1-0, og vi får også muligheden for at lukke kampen til 2-0 på et straffespark, som vi desværre brænder.

– På en forkert dømt offsidekendelse skyder KoldingQ en lang bold, som både bliver snittet og bliver revet med af medvinden, og ender i vores mål. Kort efter får de et indkast, som bliver kastet langt og bliver forlænget. På en eller anden måde ryger bolden igennem hele feltet og ind i vores mål. Så det var to meget mærkelige mål.

Hvad skal vi tage med videre til næste kamp mod HB Køge?

– Efter vi kommer bagud 2-1, så sætter vi op i et helt andet gear, som vi skulle have spillet med fra starten af. Vi spiller godt omkring dem, og skaber en masse chancer. Vi ramte stolpen, men vi får desværre bare ikke bolden ind. Så det er selvfølgelig det spil og det gear, vi spillede med til sidst i kampen, som vi skal tage med videre mod HB Køge.

Vi spiller hjemme mod oprykkerne fra HB Køge om en uge. Hvad er dine forventninger til den kamp?

– Jeg forventer, det bliver en meget svær kamp, som næsten alle kampe i Gjensidige Kvindeliga er. Vi skal være klar på dagen, så vi kan vise, hvor gode vi er til at styre kampene og få spillet til at glide. Hvis vi ikke gør det og vi kun spiller med 80 procent, som vi gjorde i størstedelen af kampen i dag, så får vi ikke en sejr mod HB Køge.

Der er mulighed for at komme tilbage på sejrssporet, når vi på lørdag d. 29. august klokken 14.00 tager mod oprykkerne fra HB Køge hjemme i Right to Dream Park. Billetinfo kommer i løbet af den kommende uge.