Brian Sørensen: Den kommende sæson tegner rigtig godt

Kategorier

Brian Sørensen under FCN-AGF kampen.

FC Nordsjællands kvinder tog lørdag hul på sæsonens Gjensidige Kvindeliga med en 4-0 mod AGF. Cheftræner Brian Sørensen var tilfreds med hele holdet og især med de nye spillere i defensiven.

Vi vinder første kamp 4-0. Hvordan er det at være tilbage igen?

– Det er dejligt, især med sådan en sejr som i går på hjemmebane. Vi har kun haft to ugers opstart, så det har været svært at vide, hvor vi står henne rent fysisk og teknisk. Derudover havde vi tre nye spillere med i går. Det var bevidst, at de skulle spille for at de kom hurtigt i gang. Der var nogle faktorer vi ikke var helt sikre på, men jeg synes vi løser det rigtig godt. Tatyane vores nye målmand, er meget dygtig på bolden og giver en stor ro til hele holdet. Roen bliver kun forstærket med vores anden nye spiller, Jessica i centralforsvaret. Nu er det mange måneder siden, at Jessica har spillet fodbold, så der var vi også usikre på om hun var parat, men det gjorde hun jo rigtig godt, og en stor ros skal lyde til hele forsvaret. Det samme til Marlene, som kommer med erfaring og god energi til holdet. De er faldet super godt til og meget hurtigt. Den kommende sæson tegner rigtig godt.

Hvad er dine tanker om kampen?

– Jeg synes den gik som vi havde forventet og planlagt. De spillere som startede inde, er dem som har været bedst løbende i opstarten. Jeg vidste, at konditionen ville spille en stor rolle på kampen på grund af varmen. Selvfølgelig havde det også en betydning på resultatet, at AGF’s anfører gik ud, men ellers synes jeg, at det gik efter planen.

Næste kamp er mod oprykkerne fra AaB. Hvad er dine forventninger til den kamp?

– Der skal vi spille på udebane mod et hold, vi ikke har mødt før, og som vi ikke kender. Det bliver spændende at se, hvad de har at byde på. Nu kan jeg se deres kamp i morgen mod HB Køge, og derfra forberede mig til kommende kamp. Det bliver fedt, at vi skal til Aalborg efter vi lige har slået AGF fra Aarhus. Nu begynder det, at lyde som rigtig fodbold, afslutter en glad cheftræner, Brian Sørensen.

FC Nordsjællands kvinder spiller næste kamp mod oprykkerne fra AaB på udebane lørdag d. 15. august klokken 14.00.