Arbejdernes Landsbank inviterer dig til kvindekamp mod BIF

Kategorier

Indskiftede Camilla Kur jubler efter scoring mod AGF.

FC Nordsjællands kvinder tager imod Brøndby IF på onsdag klokken 18.30 i Right to Dream Park. AL-Bank inviterer 200 tilskuere gratis med til kampen.

FC Nordsjællands første hjemmebanekamp i årets Gjensidige Kvindeliga var en målfest, da FCN sejrede med hele 4-0 mod AGF. Allerede på onsdag er det tid til næste hjemmebanekamp, hvor modstanderen er sidste sæsons guldvindere fra Brøndby IF.

Arbejdernes Landsbank bakker op om FC Nordsjællands prioritering af pige- og kvindefodbolden og har valgt at sponsorere 200 gratis billetter til dig, hvis du vil ind og se topkampen. På grund af Covid-19 situationen er der kun 200 billetter til rådighed til kampen, og de fordeles efter først-til-mølle-princippet. Hvis du vil tage imod tilbuddet fra AL-Bank, er alt du skal gøre for at sikre dig en billet til kampen at sende en mail med navn, e-mail og mobilnummer til air@fcn.dk.

Vi vil opfordre til, at man ikke venter for længe, da billetterne sidste gang, vi tilbød til kvindeholdets kamp, hurtigt blev bestilt og hentet.

FCN Shoppen åbner en time før kampstart. Husk at vi alle fortsat skal holde afstand og vise hensyn til hinanden.

Vi ønsker dig en rigtig god kamp!