3-1 nederlag mod Vejle i anden test

Kategorier

Vores Superliga-hold tabte i dag 3-1 mod Vejle Boldklub i en testkamp i Vildbjerg, hvor truppen er samlet på træningslejr. Opgøret blev spillet over tre halvlege á 45 minutter, hvorfor mange spillere kom i aktion. Heriblandt U19-spilleren, Jesper Dickman, der stod for dagens FCN-scoring.

– Det var en forholdsvis kompetetiv kamp, hvor vi møder et fysisk stærkt Vejle-hold, fortæller Flemming Pedersen efter kampen.

– Selvom vi har bolden en hel del, så får vi ikke skabt så meget, som vi gerne ville. Vi kommer mest til et par løse chancer, men har også to rigtig gode muligheder ved Mohammed Diomande og Isaac Atanga.

– Men generelt var det en forholdsvis jævnbyrdig affære.

– Det var som om, at vi lige skulle i gang, hver gang der blev startet en ny halvleg. Specielt ved tredje halvleg, da alle de unge kom ind. De skulle lige i gang, før spillet blev mere flydende.

Med til kampen var flere spillere, der normalt boltrer sig på vores U19-hold. Det gælder Andreas Schjelderup, Leo Walta, Simon Adingra, Jesper Dickman, Daniel Svensson, Lukas Lykkegaard og Samuel Andersen, hvoraf alle – bortset fra sidstnævnte, da Martin Vantruba spillede fuld tid på mål – kom på banen i dag.

– Man kan godt dele kampen op i to halvdele. Vi spiller jo tre gange 45 minutter i dag. Og i midten af anden halvleg laver begge hold en del udskiftninger. Så det var mere A-holdene, der spillede den første halvdel af opgøret.

– Og vi er bagud 1-0, da vi sætter en masse af vores unge spillere ind. Heriblandt en del spillere fra U19-holdet.

– De to øvrige mål, som Vejle laver, er på kontraangreb, hvor vi ligesom bliver for lange. Så vi bliver overløbet, fordi de er stærkere og hurtigere end os i den anden halvdel af kampen.

– Men det var rigtig lærerigt og brugbart for deres udvikling at være med i dag. Vores U19-hold spiller ofte mod 2.divisionshold, men det her er lidt anderledes. Selvom Vejle også sætter deres reserver ind, så er det her niveau stadig højere. Vejle har en meget bred trup.

– Og en af de unge drenge, Jesper Dickman, laver også et rigtig godt mål. Han får en fri afslutningsmulighed på kanten af feltet, som han sparker flot ind. Chancen kommer efter et rigtig godt opspil af Daniel Svensson og Simon Adingra, der vender inde i mellemrummet. Så det var en fornøjelse at se fra tre af vores U19-spillere.

På lørdag spiller vi endnu en træningskamp i Jylland, da vi tager et smut forbi Ceres Park og møder AGF, inden turen går hjemad mod Farum, hvor de sidste forberedelser til sæsonstarten finder sted.

– Der skal stadig arbejdes med vores pres. Der var især udfordringer i første halvleg, men i anden halvleg får vi det afstemt meget bedre. Og det var egentlig ikke fordi, vi ændrede noget ved vores presstrategi. Der kom bare mere kvalitet, som kampen skred frem.

– Nu arbejder vi videre, mens vi er samlet her på træningslejr. Spillerne har stadig tunge ben efter en hård sidste uge, men vi fortsætter med at køre på. Og så tager vi en testkamp på lørdag mod AGF, som bliver den sidste inden turneringsstart.

Du kan se og/eller gense dagens træningskamp HER. Jesper Dickmans scoring kan ses hen imod slutningen af livestreamen, når der mangler cirka 14-15 minutter.