Spillerreaktioner efter pokalsejren

Kategorier

Foto: gonzalesphoto.dk

FC Nordsjællands kvinder vandt i går finalen af Sydbank KvindePokalen 0-1 mod FC Thy-ThistedQ i Thisted. Med sejren sikrede holdet, at klubben fik sin første titel til kvindeafdelingen.

Spillerne sætter ord på triumfen og sæsonen som helhed.

Anfører, Catrine Gryholt:
– Vejen til denne her pokalfinale, har nok været en af de sværeste veje. Vi formår først at slå Brøndby ud i kvartfinalen, inden vi selvfølgelig trækker Fortuna Hjørring i semifinalen, som er det andet hold, der altid er med i pokalfinalen. Dem slog vi ud i onsdags. Og så står vi her i dag med trofæet. Jeg synes, vi har vist, at det er fortjent at vi står med pokalen, når det er os som har slået de to hold ud. Vi kæmper og fighter for det i dag, men vi burde have været mere effektive foran målet.

– Jeg er sindssygt tilfreds med holdets overordnede præstation i sæsonen. Selvfølgelig har vi haft nogle udsving, hvor holdets bundniveau måske har været en tand for lavt sommetider. Det skal vi arbejde på til kommende sæson. Vi skal lære hinanden bedre at kende, da mange af også kun spillet sammen i et halvt års tid. Men det skal nok komme.

– Til næste sæson forventer jeg et mere sammenspillet hold. Og så forventer jeg, at vi tager den fight og gnist, som vi har vist i mange af kampene, med os. Jeg tror også på, at vi bliver et lidt mere spændende hold, der skaber endnu flere målchancer. Så forhåbentligt kan vi lægge yderligere på fra denne sæson, så vi er med i top-2 næste år.

Målscorer, Camilla Kur:
– Det er helt fantastisk, at vi står her med hele to medaljer i vores første sæson i landets bedste liga. Og så er det jo bare helt perfekt, at vi slutter af med guldmedaljerne. Jeg er utrolig stolt af holdet og hvad vi sammen har formået. Jeg synes, det er meget fortjent, at vi står her som pokalmestre, efter vi har slået de to største hold ud.

– Det er en dejlig følelse at gå på ferie på. Jeg forventer til næste sæson, at vi ender i top-2 i Gjensidige Kvindeligaen. Det er i hvert fald et højt ønske, fordi vi gerne vil spille Champions League. Jeg tror også på, at vi kunne have blandet os endnu mere i den topstrid allerede i år, hvis vi havde spillet det fulde slutspil. For vi var virkelig godt kørende inden Corona-pausen.

Årets pokalfighter, Kathrine Kühl:
– Overordnet set er jeg meget glad og stolt af holdets præstation i løbet af sæsonen. Vi afslutter sæsonen med både en bronzemedalje i Gjensidige Kvindeliga og en guldmedalje i pokalturneringen. Det er især rigtig flot, at vi på vejen til titlen slår ligaens nummer 1 og 2 ud. Så det er bare fuldt fortjent.

– Det er selvfølgelig mega fedt at blive kåret til årets pokalfighter. Det er bare et plus og en form for bekræftelse i, at jeg arbejder hårdt. Det synes jeg, hele holdet gør. Mit hold har været gode til at bakke mig op og presse mig til at blive en bedre fodboldsspiller, så jeg kunne ikke have vundet prisen uden dem.

Line Røddik:
– Jeg er sindssyg stolt af det her hold og den måde vi er vokset igennem sæsonen. Vi var et forholdsvist nyt hold med mange spillere, som ikke har prøvet at spille i landets bedste række før. Vi fik noget af en snitter i første sæsonkamp, men lige siden da er vi bare vokset mere og mere.

– Vi har stadig en tendens til at svinge lidt, men jeg tror på, at det bliver bedre med tiden. Der er så mange unge spillere og så meget fremtid i det her hold, og det synes jeg, er så fedt og tegner lovende.

– Vi har slået de to hold ud af pokalturneringen, som har siddet på tronen i jeg-ved-ikke-hvor-mange år. Så på den måde er det kæmpestort og superfedt at stå med titlen nu. Af samme årsag havde det også været lidt bittert, hvis vi ikke var gået hele vejen, når nu vi har slået de to hold ud.

FC Nordsjællands kvinder går nu på en velfortjent ferie, inden den nye sæson vender tilbage d. 8. august 2020. Her venter AGF på hjemmebane i første runde af af Gjensidige Kvindeliga.