Kære fans: Tusinde tak

Kategorier

Kære fans,

2019/2020-sæsonen er nået til vejs ende, og det har bestemt været en interessant en slagsen – fuld af nyttige erfaringer og mindeværdige momenter, der har gjort os både større og stærkere. Klubben har gennemgået interne ændringer, men vi har også været nødsaget til at skulle håndtere eksterne faktorer, der har været ude af vores egne hænder. Gennem disse op- og nedture har I altid været der og vist jeres interesse i og følelser for FC Nordsjælland. Det vil vi gerne takke jer for.

Det har også været en lang sæson. Længere end vi alle havde forventet. Og selvom vi elsker fodbold og denne klub, har vi stadig brug for en pause, så vi kan genoplade batterierne og komme tilbage med fornyet energi – for jeres skyld. Klubbens medie- og marketingafdeling vil derfor hvile fra den 29. juli og indtil mandag den 17. august, hvor Superliga-truppen vender tilbage til træning. I denne periode tager vi jer med på en rejse, så vi sammen kan mindes de bedste øjeblikke fra den netop overståede sæson, som vi håber, I vil nyde. Men det betyder også, at vi ikke vil være nær så tilgængelige i forhold til spørgsmål og henvendelser i den periode.

Der er stadig en masse usikkerheder omkring risikoen ved COVID-19 og tilskuere til fodboldkampe, men det skal ikke forhindre os i at bringe klubben og spillerne tættere på jer.

Som I formentlig har bemærket, har vi skabt en anderledes måde at holde jer så opdateret som muligt på via vores platforme. Det sker både før, under og efter kampdage, hvor vores trænerteam og spillertrup giver en meget detaljeret indsigt i, hvordan de forbereder og analyserer hver eneste kamp. Den seneste tilføjelse til dette er vores YouTube-serie ”Breakdown”, hvor vores Superliga-spillere leder jer igennem kerneprincipperne i vores spillestil og plan fra den senest spillede kamp. Vores mål er at blive ved med at skabe unikke tiltag, der fungerer som udviklingsværktøj for vores spillere og trænere, men som også er brugbart for jer, der elsker at studere fodboldspillet.

Vi har været opmærksomme på alt, hvad I skriver eller siger om vores arbejde, og vi sætter virkelig pris på jeres feedback. Målet for den kommende sæson er at fodre jer med endnu mere indsigt og innovativt indhold, der skal uddybe jeres viden og styrke jeres forhold til klubben. Vi har lyttet til jer, så vi vil forsøge at give jer endnu mere info omkring reserveholdsligaen, ungdomsholdene, det internationale akademi og Right to Dream.

Så snart vi vender tilbage, vil vi lægge ud med et sæson- og transferoverblik med Jan Laursen og Flemming Pedersen, hvorefter vi vil introducere jer for de nyeste spillere i Superliga-truppen, som kommer op fra U19-holdet. Derudover vil vi også give jer endnu mere grundlæggende viden om vores spillestil og klubbens generelle fodboldfilosofi, så vi kan bane vejen og være klar til sæsonstart den 13. september.

Endnu engang: TAK! Vi ser frem til at komme tilbage og dele nye ting med jer i den kommende sæson.

Everyone has the right to dream.