Flemming P: Skuffet over at vi igen ikke scorer men tilfreds med holdet

Kategorier

Foto: Michael Boesen

FC Nordsjælland spillede i dag 0-0 mod AaB i Right to Dream Park i 3F Superligaens Mesterskabsspil. Kampen endte målløs, men begge mandskaber skabte mange chancer. Cheftræner Flemming Pedersen var skuffet over, at FCN ikke at komme på måltavlen for fjerde kamp i træk, men var meget tilfreds med holdets præstation. 

Kampen ender 0-0 her i Right to Dream Park. Hvad er din umiddelbare vurdering af kampen og præstation?

– Jeg er både skuffet over ikke at vinde og skuffet over, at vi ikke får scoret for fjerde kamp i træk nu. Jeg er tilfreds med vores mentalitet i forhold til, at det ikke var at se på os i dag, at vi ikke havde vundet eller scoret i de tre seneste kampe. Vi var et hold som gav alt, hvad vi havde, og det var så bare ikke nok i dag. Der mangler kvalitet i afslutningerne og i pasningerne. Det var tydeligt at se på trætheden, at kampen i dag var tredje kamp på en uge og at begge hold havde spillet i torsdags.

I har allerede en udebanekamp igen om fem dage mod FC Midtjylland. Hvad er dine forventninger til den kamp?

– Først og fremmest har vi fået stoppet blødningen efter tre nederlag i træk, så vi nu har mulighed for at hele os selv. Det vil sige, at vi tager til Midtjylland for at jagte en sejr, og det bliver med friskere ben end i dag. Inden kampen skal vi ud på træningsbanen og arbejde på afslutningerne, siger Flemming Pedersen. 

FC Nordsjælland gæster FC Midtjylland i Herning allerede nu på fredag d. 17. juli klokken 19.00.