Flemming P: For mange børnefejl

Kategorier

Foto: Gonzales Photo

FC Nordsjælland spillede i dag mod de nykårede danske mestre fra FC Midtjylland og tabte 6-3. Efter fire kampe i streg uden en scoring er cheftræner Flemming Pedersen, glad for at holdet endelig kom på måltavlen, men også meget skuffet over at der røg seks mål ind den anden vej.

Vi taber 6-3 i dag til FCM. Der er mange som snakker om dommerens præstation. Hvad er din umiddelbare reaktion på kampen?

– Vi er meget skuffede over at FC Midtjylland scorede seks mål på os. Dog er vi glade for at score tre mål, efter vi lige har haft fire kampe i streg uden at score, så der er positive ting at tage med fra kampen. Det er selvfølgelig hårdt at spille 10 mod 11 i 80 minutter, men vi gjorde hvad vi kunne. Der er stadig for mange børnefejl, fordi vi kunne godt have fået et bedre resultat.

– Folk skal have lov til at snakke om dommerens præstation. Dommerne skal også have lov til at lære af de fejl som de begår.

Hvad skal vi tage med fra kampen i dag til sæsonens næstsidste kamp på onsdag?

– Det vi fik trænet mest i dag, var helt klart den defensive organisation, så det vil vi studere nærmere i morgen med billeder af situationer både de dårlige og de gode. Selvfølgelig vil vi også kigge på vores gode kontraspil, selvom vi ved, at vi er et godt kontrahold, og at det ikke er det som udvikler spillerne mest, men det vil vi også kigge på, afslutter Flemming Pedersen.

FC Nordsjælland spiller sæsonens sidste hjemmebanekamp på onsdag mod AGF klokken 18.00 i Right to Dream Park.