Esport: Samarbejdet med det nuværende eSport hold stoppes

Kategorier

Mohamad Al-Bacha, Wahed 'The Kid' Obayd og Hassan 'Hassanplayer' Al-Saraf jubler efter en scoring i eSuperligaen.

Efter et års samarbejde med Hassan ’HassanPlayer’ Al-Saraf, Wahed ’The Kid’ Obayd og den tidligere verdensmester i FIFA, Mohamad Al-Bacha, er klubben og spillerne blevet enige om at afslutte samarbejdet, siger Esport Coordinator Tobias Sommer.

Esport holdet opnåede henholdsvis en 5-plads og en 11-plads i grundspillet af eSuperligaen i sæson tre og i sæson fire. Drengene måtte se sig slået ud i knald eller fald kampene om en billet til finalerunderne, som var deres endestation i begge sæsoner.

– Jeg vil gerne takke drengene for deres store indsats igennem det sidste år og to sæsoner af eSuperligaen. De bidrog med utrolig meget til klubben og de har været med til at sætte FC Nordsjælland på FIFA scenen.

– Der er kun positive ord at sige om de tre gutter, og jeg ønsker dem alt held og lykke i fremtiden. De vil altid være en del af klubben, og de vil altid være velkomne i FC Nordsjælland. Det har været en fornøjelse at have både dem og deres opbakning både i og omkring klubben, afslutter Tobias Sommer.

FC Nordsjælland eSport glæder sig til at præsentere holdets nye setup snart.