Bredahl: En drøm går i opfyldelse

Kategorier

Foto: gonzales Photo

17-årige Andreas Bredahl fik fredag aften sin 3F Superligadebut mod de nykårede danske mestre fra FC Midtjylland. At få debut har været en milepæl, og en drøm som går i opfyldelse, fortæller Andreas Bredahl.

Andreas Bredahl er vokset op i Hvalsø, og kom til FC Nordsjælland i 2015 som 12-årig. I vinters drog han med Superligaholdet på træningslejr, og her fik han sine første minutter i benene for førsteholdet i en træningskamp. Siden træningslejren har han trænet med både Superligaholdet og U19-holdet.

– Jeg fik nogle minutter i benene sammen med Superligaholdet for første gang i vinters på træningslejren, så jeg vidste godt hvad der ventede mig. Men jeg ved godt at Superligaen, er et andet niveau i forhold til træningslejren. Man er selvfølgelig lidt mere nervøs, når det er Superligadebut, og når jeg vidste at det blev sendt live på tv. Jeg var bare glad for at komme på banen. Da Flemming sagde jeg skulle ind, fik jeg lidt ondt i maven på grund af nervøsiteten, men jeg sagde til mig selv, at det bare var en fodboldkamp ligesom alle andre. Så jeg fokuserede bare på at gøre mit bedste, og jeg gjorde hvad jeg kunne i de ni minutter jeg spillede. Det var en svær kamp at komme ind i, da vi var bagud 5-3. Jeg synes drengene gjorde det godt, i forhold til at vi spillede med en mand i undertal i 80 minutter. Jeg er både meget glad og stolt over, at jeg fik min Superligadebut. Det er en milepæl som jeg har opnået, og det er selvfølgelig en drøm som går i opfyldelse.

– Først og fremmest vil jeg gerne sige tusinde tak til mine forældre. De har altid været der for mig, og hjulpet mig med alt hvad jeg har haft brug for. En stor tak skal også lyde til fansene, holdkammeraterne og klubben for den støtte jeg har fået. Det er fantastisk at vide, at det ikke kun er min familie der støtter mig, men at der også er andre som ønsker mig det bedste, afslutter Andreas Bredahl.

FC Nordsjælland spiller sæsonens sidste hjemmebanekamp på onsdag mod AGF klokken 18.00. Du kan sikre dig en billet til kampen HER.