Nicolai Larsen skifter til Frankrig i næste sæson

Kategorier

Målmand Nicolai Larsen har skrevet kontrakt med franske EA Guingamp, hvor FC Nordsjællands anfører fortsætter karrieren efter denne sæson.

Foto: bosenfoto.dk

FC Nordsjællands anfører Nicolai Larsen er blevet enig med den franske klub EA Guingamp om en kontrakt fra næste sæson.

Nicolai Larsen har efter tre sæsoner, og foreløbigt 66 kampe, kontraktudløb med FC Nordsjælland efter denne sæson. Fremtiden for den 29-årige målmand ligger nu i Frankrig, hvor han efter sommerpausen skal tørne ud for EA Guingamp i den næstbedste række forudsat at han består et lægetjek i næste uge.

Nicolai Larsen:

-Jeg har haft en god tid i FC Nordsjælland, hvor jeg har nydt at være en del af det, som vi er ved at skabe sammen her i klubben. Jeg synes, det har været fedt at komme ind i det her miljø og kunne videregive noget af den erfaring, jeg har opbygget i løbet af min karriere. Jeg føler, jeg har udviklet mig rigtig meget både på og uden for banen – specielt i rollen som leder på holdet. Det har været en stor ære for mig at bære anførerbindet og på den måde gå forrest for, at vi som hold kunne udvikle os og skabe gode resultater sammen. Nu føler jeg, at tiden er inde til et nyt eventyr, og muligheden for at komme til Frankrig og Guingamp er fantastisk for min familie og jeg. Jeg ved, Guingamp er en klub, hvor andre danskere har haft det godt, og derfor glæder jeg mig rigtig meget til den udfordring, der venter mig på den anden side af sommeren. Indtil da er al min fokus på at slutte godt af i FCN.

Sportschef Jan Laursen:

-Først og fremmest glæder vi os på Nicolais vegne over, at han og familien får opfyldt en drøm om at prøve livet i udlandet. Vi er mest kendt for at uddanne og forbedre unge spillere, men Nicolai er et fint eksempel på, at vores miljø kan videreudvikle alle mennesker, der arbejder hårdt og målrettet og som er villige til både at give noget af sig selv og samtidigt tage ting til sig. Nicolai har taget et kæmpe ansvar og været en rollemodel for sine holdkammerater både til træning, i kamp og i omklædningsrummet. Af samme årsager havde vi gerne set ham blive hos os i FCN, og vi har haft et konstruktivt forløb, hvor det var tæt på at ende sådan. Men vi under ham som sagt i høj grad den oplevelse, der venter i Frankrig, og vi ved, at Nicolai om nogen vil kunne holde fokus på resten af sæsonen.