Mobile lysmaster i Right to Dream Park

Kategorier

foto fcn.dk

Resten af sæsonen vil stadion blive lyst op af mobile lysmaster, da de eksisterende lysmaster har behov for akut renovering, der vil vare op til seks uger.

Sent torsdag faldt en af Right to Dream Parks fire lysmaster sammen pga. et sammenbrud i mastens hydrauliksystem. Ingen mennesker eller bygninger kom til skade under episoden, men kommunens folk vurderer, at den pågældende lysmast er totalskadet.

Fredag har eksterne eksperter været forbi stadion for at undersøge de tre andre lysmaster, og den klare anbefaling fra dem til Furesø Kommune – der er ejer og varetager vedligeholdelsen af stadion – er at ingen af lysmasterne kan tages i brug, før de resterende tre master har fået renoveret hydrauliksystemet, hvilket vil vare ca. seks uger. Dermed står masterne først klar igen til den nye sæson.

FC Nordsjælland har fire hjemmekampe tilbage i indeværende sæson, den første mod Brøndby nu på søndag kl. 18.00, og her vil der blive kørt mobile lysmaster ind på kranvogne, leveret af RF Experience, som vil sørge for det nødvendige lys til at afvikle 3F Superligakampe i Right To Dream Park, i det omfang det er nødvendigt.