Kasper Kurland: Vores udtryk var godt

Kategorier

FC Nordsjællands U/19-hold genstartede i går turneringen. Drengene spillede første runde i et tætpakket slutspil, hvor FC Københavns U/19-hold ventede på udebane. Opgøret endte 0-0, selvom der var rigeligt med chancer. Cheftræner, Kasper Kurland, er tilfreds med indsatsen, men knap så fornøjet over resultatet.

Så kom I endelig i gang igen. Hvad var det for et opgør?

– Det blev på mange måder en kamp, som vi havde forestillet os, den ville blive. Det var et FCK-hold som kom ud med fuld knald i de første 10 minutter, hvorefter de faldt lidt længere tilbage. Det gav os lidt mere tid på bolden og lidt mere plads til at få sat vores angreb op. Og det udnyttede vi.

– Vi gjorde det godt og skabte mange chancer. Rigtig mange chancer faktisk. Vi havde rigeligt med chancer til at vinde den her kamp, men desværre var vores effektivitet ikke til stede, da det gjaldt. Det er selvfølgelig drønærgerligt, så det må vi arbejde på at forbedre.

– Men det var en god kamp alt i alt. Vi havde en masse gode præstationer, hvor for eksempel vores målmand holdt os inde i kampen på et afgørende tidspunkt. Ellers kunne vi have stået tilbage uden nogen point overhovedet.

Dig, Alex og Gareth har ikke lagt skjul på, at I går efter førstepladsen og en billet til UEFA Youth League. Hvordan er muligheden for at nå det mål efter gårsdagens resultater?

– Nu må vi se, hvordan vores chancer er. Det er OB, som ligger på førstepladsen, så det er dem, vi skal jagte. Og da de også spillede uafgjort mod Brøndby IF i går, har vi heldigvis ikke tabt point i det ræs. Men de ting er ude af vores hænder, så det skal vi ikke fokusere på.

– Dét der er i vores hænder, det er, at vi kan blive ved med at arbejde hårdt, så vi kan levere præstationer, som den vi leverede i går. Vi lignede os selv, vores udtryk var godt, vi dominerede kampen igennem og fik skabt masser af chancer samtidig med at vi holdt modstanderen nede på få chancer.

Hvad kan holdet tage med sig fra kampen i går?

– Det er de ting, som jeg lige har nævnt, som vi skal tage med os. Det er det samme FCN-udtryk, vi skal finde frem og tage med os til de kommende kampe. Det vil vi gerne se allerede på onsdag mod Brøndby. Og så må vi håbe, at vores effektivitet er bedre på den enkelte dag.

– Vi er naturligvis skuffede over ikke at vinde, da det er et kompakt slutspil, hvor der ikke er plads til mange pointtab. Der er ikke mange kampe i det her ræs, så vi skal være klar til den næste opgave. Derfor handler det om at komme videre og se fremad, så vi ikke har nogle skuffelser hængende.

Allerede på onsdag skal U/19-drengene igen i aktion, da der er udebanekamp mod Brøndby IF, der ligger på tredjepladsen. Det er muligt at se stilling og kampprogram for slutspillet HER.