Kasper Kurland: Vi gør det svært for os selv

Kategorier

foto: fcn.dk

FC Nordsjællands U/19-hold gæstede i går aftes Brøndby. Kampen endte 4-3 til Brøndby IF’s U19-hold. Cheftræner, Kasper Kurland, er tilfreds med flere aspekter af holdets spil, men kynismen foran mål mangler.

Vi ender med at tabe 4-3 efter to sene BIF-mål. Hvad tænker du om kampen og præstationen?

– Jeg synes vi spiller en fin kamp, men vi gør det godt nok svært for os selv, hvis vi skal vinde denne her række. Vi skal kunne lukke kampen med de mange chancer vi producerer, kontra de mål vi indkasserer, i forhold til hvor mange chancer de producerer. For det var ikke mange chancer, de spillede sig til. Og det var ikke fordi målene kom på gennembrud.

– De scorer på to standardsituationer til sidst. Det skal vi gøre selvfølgelig meget bedre, det klart. Og så sker der en personlig fejl på deres 1-2 mål. Det kan ske, sådan er det.

Hvordan er mulighederne for førstepladsen og en billet til UEFA Youth League?

– De så fine ud inden vi mødte FCK og undervejs under kampen i går. Specielt med alle de chancer vi producerer. Og da der var spillet 84 minutter af kampen, og vi havde scoret til 3-2, så det også fint ud. Men selvfølgelig, ser det svært ud nu.

– OB spiller uafgjort med FC Midtjylland i går aftes, så vi har fire point op med to kampe tilbage. Det er dog vigtigt, at vi ikke fokuserer så meget på de øvrige kampe og resultater i rækken. Vi skal sørge for at vinde og præstere i de kampe, som vi er involveret i. Resten kan vi ikke gøre noget ved. Men som sagt er det klart, at det ser svært ud nu, og det er kun vores egen fortjeneste.

Hvad kan I tage med til næste kamp fra kampen i går?

– Jeg synes, der er mange ting vi gjorde godt. Jeg synes dog ikke, at vores opbygningsspil i starten af kampen, var flydende og godt nok, men når vi endelig fik fat i det, så synes jeg faktisk. at vi spiller en god kamp og vi får skabt masser af chancer.

– Vores pres, som vi fik ændret lidt undervejs kampen, var helt fantastisk i anden halvleg. Så der er mange gode ting fra kampen at tage med videre. Der var en del som spillede rigtig godt, men det ændrer desværre ikke på, at vi står i en svær situation, som vi selv har sat os i.

På onsdag spiller U/19-drengene igen. Det er en hjemmekamp mod AGF, som bliver spillet i Right to Dream Park klokken 15.00. Se stillingen og kampprogrammet for slutspillet HER.