JAN LAURSEN OM KUDUS NOMINERING: DET VIDNER OM DET ARBEJDE VI LAVER

Kategorier

Vores nummer 10, Mohammed Kudus, er blevet nomineret til Golden Boy 2020 prisen af den italienske sportsavis TuttoSport. Selv samme pris som vores tidligere spiller Andreas Skov Olsen også var nomineret til sidste år.

“Først og fremmest stort tillykke til Kudus med denne fantastiske nominering. Men der skal også lyde et stort tillykke til alle hans holdkammerater, alle trænerne og alle i Right to Dream. Det at have en spiller fra begge akademier nomineret to år i træk (Andreas Skov Olsen, var nomineret sidste år), siger meget om det hårde og gode arbejde alle i og omkring akademierne og klubben lægger for dagen.” lyder det fra Jan Laursen.

Vi opfordrer alle vores fans i Danmark, Ghana og hele verden til at stemme på ham lige her.

TAK FOR JERES STØTTE!