Gratis billetter til kvindetopkamp

Kategorier

Foto: boesenfoto.dk

På lørdag spiller FC Nordsjællands kvinder en vigtig kamp mod FC Thy-ThistedQ. Resultatet kan blive meget afgørende for hvem af de to hold, som løber med medaljer i slutningen af sæsonen.

I dag tabte FCN’s kvindehold 1-0 på udebane mod Brøndby. Dermed har FCN otte point op til andenpladsen, hvorfor det ikke længere er muligt at jagte de to pladser i UEFA Womens Champions League. I stedet skal kvinderne nu forsøge at sikre sig bronzemedaljer. Der er to kampe tilbage af slutspillet, og da der er to point ned til FC Thy-ThistedQ, kan tredjepladsen komme i hus på lørdag.

Billetterne er gratis og det er muligt at sikre sig billet til topkampen via https://billet.fcn.dk

På grund af Covid-19 er der kun 200 billetter til rådighed, og det foregår efter først-til-mølle-princippet.

Billetterne skal være personaliserede, så man kan kun hente én billet pr. brugerprofil. Det kræver blot, at hver person som ønsker en billet til kampen, opretter en brugerprofil i billetsystemet.

Vi har alle glædet os til at komme på stadion og se fodbold i Gjensidige Kvindeligaen igen. Under COVID-19 situationen er der nogle særlige ting, vi skal være opmærksomme på, for at det bliver en god og sikker oplevelse. Retningslinjer for tilskuere kan læses HER.