Fordeling af de 500 stadionpladser

Kategorier

Der vil igen være mulighed for tilskuere på plads i Right to Dream Park allerede fra næste hjemmekamp på søndag - dog i mindre antal og med større afstand end normalt. Sæsonkortholdere og partnere vil blive prioriteret, når billetterne skal fordeles.

Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland har, lige som de andre Superligaklubber, fået muligheden for at lukke 500 personer ind til hjemmekampene i resten af denne sæson. Pladserne vil blive ligeligt fordelt mellem klubbens partnere og sæsonkortholdere.

Myndighederne har allerede fra næste spillerunde i Superligaen tilladt op til 500 personer på stadioner så længe, at retningslinjerne for adfærd og afstand overholdes. Det betyder, at FC Nordsjælland kan invitere en gruppe af vores partnere og sæsonkortholdere til fodbold allerede nu på søndag kl. 18.00, hvor F.C. København kommer på besøg i 1. runde i mesterskabsspillet

De 500 pladser – hvorfra f.eks. stadionpersonale mm. først skal fratrækkes, har klubben bestemt skal fordeles ligeligt mellem de sponsorer og sæsonkortholdere, som er klubbens loyale samarbejdspartnere, der allerede har indløst billet til alle hjemmekampe for sæsonen, men som de seneste runder ikke har kunnet få adgang til kampe på stadion pga. de restriktioner, som Covid-19 har medført fodbolden såvel som resten af samfundet.

Direktør Søren Kristensen:
-Vi glæder os først og fremmest over, at det fortsat går i den rigtige retning med udviklingen i vores samfund, og at vi derfor nu igen kan byde velkommen til nogle af vores partnere og fans. Alle klubber har taget et stort ansvar i at leve op til protokollerne og procedurerne omkring træning og kampe til nu, og vi føler det er det naturlige næste skridt, som der nu er lukket op for. Vi glæder os alle til at have gæster igen, og vi føler os helt klar til at tage imod dem på søndag.

Klubbens SLO har været taget med på råd i forhold til, hvordan billetterne til fansene skal fordeles.

SLO Jan Kjønstad:
-Det er naturligvis en god nyhed, at vi igen kan komme til fodbold, selv om at det bliver under lidt andre vilkår, end vi er vant til. Der bliver naturligvis ikke mulighed for at alle kan komme ind, så derfor har vi prioriteret at sørge for, at det bliver en form for loyalitets- og rotationsprincip, der bliver taget i brug. Sæsonkortholdere vil kunne tilmelde sig kampene ud fra et først-til-mølle-princip, og når man så får en billet, ryger man bagest i køen til den næste kamp, man søger. Det mener vi er den mest fair måde at gøre tingene på, indtil vi forhåbentlig snart igen alle kan komme til fodbold.

Alle FC Nordsjællands partnere og sæsonkortholdere vil modtage direkte kommunikation fra klubben omkring, hvordan man sikrer sig adgang til kampene i Right to Dream Park resten af sæsonen.