FCN strammer op på Corona-protokol efter tilfælde i BIF

Kategorier

Brøndby IF har testet to af sine spillere positiv for Covid-19 efter søndagens kamp i Farum.

foto: boesenfoto.dk

FC Nordsjælland er tirsdag formiddag blevet informeret af Brøndby IF om, at Brøndby havde to spillere på banen i søndags, da klubberne mødtes i 3F Superligakampen i Farum, der senere er blevet testet positiv for Covid-19.

FCN kan bekræfte, at alle protokollerne blev overholdt i forbindelse med afviklingen af kampen søndag aften, hvilket bl.a. betyder at de to klubbers spillere og ansatte blev holdt adskilt fra hinanden på alle tidspunkter med undtagelse af på banen under selve kampen, hvor risikoen for smitte anses som minimal. FC Nordsjælland tager derfor situationen med sindsro.

Hele truppen og staben blev testet for Covid-19 mandag formiddag og alle tests var negative. Pga. de to tilfælde i Brøndby vil FCN dog nu opgradere monitoringen af spillere og stab yderligere fra, hvad protokol og procedure foreskriver, og klubben har samtidigt, ud fra et forsigtighedsprincip, arrangeret ekstra test nu på torsdag for alle i og omkring 3F Superligatruppen.