FCN sikrer aftale med stortalent til u/18-piger

Kategorier

Mille Bech er ny spiller i FC Nordsjællands u/18-trup.

Foto: fcn.dk

I går skrev 16-årige Mille Bech under med FC Nordsjælland. Mille kommer til fra Brøndby og starter på FC Nordsjællands u/18-hold. Både spiller og klub er meget tilfredse med den nye aftale.

– Jeg er super glad for mit nye skifte til FC Nordsjælland. Det er en drøm, der går i opfyldelse, når jeg nu kan kalde mig for FC Nordsjælland-spiller. Jeg glæder mig allerede til at komme i gang og vise, hvad jeg kan, og det bliver dejligt at møde mine nye holdkammerater. Jeg har allerede kendskab til nogle af spillerne fra min hverdag og fra ungdomslandsholdet, så jeg glæder mig bestemt også til, at jeg nu skal spille klubfodbold sammen med dem, siger Mille Bech.

– FC Nordsjælland virker som en meget spændende klub, med nogle gode faciliteter, der vil gavne mig og min udvikling. Derudover har FC Nordsjælland vist stor interesse i et stykke tid, hvilket har haft stor indflydelse på mit valg om at skifte til klubben.

– Forhåbentlig kan jeg blive en etableret spiller på u/18-holdet, og så ville drømmen for mig være, at jeg en dag kommer på seniorholdet i Kvindeligaen, siger Mille Bech.

Skiftet er ikke kun et drømmescenarie for Mille Bech. FC Nordsjælland er også meget begejstret for den nye spiller, da interessen har været stor over en længere periode, fortæller FCN’s Head of Women’s Football, Christian Taylor.

– Mille Bech har haft vores interesse længe, så det er en forløsning for os, at hun har skrevet under med FC Nordsjælland. Der er ingen tvivl om, at Mille Bech er et stortalent, og at hendes spillestil matcher vores. Hun har altid skabt en masse udfordringer for os, når vi har mødt hende og Brøndby på fodboldbanen, så vi er meget glade for, at hun nu bliver en del af klubben.