FC Nordsjællands kvinder forstærker sig med to kontraktforlængelser

Kategorier

Lærke Tingleff Søndergaard (på billedet) og Maria Lindblad har forlænget deres kontrakter hos FCN.

Foto: fcn.dk

Maria Lindblad og Lærke Tingleff Søndergaard forlængede i dag deres kontrakter for FC Nordsjællands kvinder og forventningerne til de to spillere er høje.

Det har været en god sæson for FC Nordsjællands kvinder, som i lørdags afsluttede deres første sæson i Gjensidige Kvindeliga med en bronzemedalje. Nu forstærker holdet sig yderligere med kontraktforlængelser til Maria Lindblad og Lærke Tingleff Søndergaard.

Efter Maria Lindblads lange skadespause er forventningerne høje fra Head of Women’s Football, Christian Taylor.

– Efter en meget lang skadespause, er det fantastisk at se, at Maria er tilbage på banen igen. Vi har sammen med Maria arbejdet hårdt for at få hende klar, og det bliver nu fejret med en kontrakt. Udover en masse kampe for os forventer vi, Maria kommer til at kæmpe hårdt for pladsen som førstevalg mellem stængerne på landsholdet. Tillykke til Maria og tillykke til os, siger Christian Taylor.

Maria Lindblad er glad for at kunne spille fodbold igen efter en lang skadespause og glad for at FC Nordsjælland stadig har tillid til hende.

– Jeg er glad for min kontraktforlængelse. Nu har jeg været i klubben i et år uden spilletid, udover de 45 minutter i sidste weekend, så jeg er glad for endelig at kunne spille fodbold igen efter en lang skadespause. Med det er jeg glad for, FC Nordsjælland viser mig tillid til, at jeg stadig kan gøre en forskel, afslutter Maria.

Den 21 årige midtbanespiller, Lærke Tingleff Søndergaard, forlængede også med klubben i dag og forventningerne til hende er også høje fra Christian Taylor.

– Lærke har etableret sig meget hurtigt som stamspiller hos os. Lærke er en utrolig hårdtarbejdende spiller, som vi har indgået en to-årig kontrakt med. Det glæder os rigtig meget, da vi bl.a. ser Lærke som en kommende top-profil i Gjensidige Kvindeligaen, afslutter Christian Taylor.

Lærke Tingleff Søndergaard er glad for at forlænge sin kontrakt med to år ydeligere og hjælpe FC Nordsjælland mod sine klubambitioner.

– Jeg er meget glad for at forlænge to år yderligere. Det betyder, at jeg kan blive ved med at udvikle mig her. Jeg har det også rigtig godt i klubben og menneskerne omkring klubben. Klubbens ambitioner stemmer overens med mine egne, og jeg glæder mig til at føre klubben mod mål. Jeg føler, at jeg får plads til at udfolde mig her og forhåbentlig bliver det kun bedre i fremtiden, afslutter Lærke Tingleff Søndergaard.

FC Nordsjællands kvinder spiller i morgen aften en semifinale i Sydbank Kvindepokalen klokken 18.00 mod Fortuna Hjørring i Hjørring.