FANPERSPEKTIV – DENGANG SEJR OVER AGF GAV MESTERSKABSFORNEMMELSER

Kategorier

Vi giver inden hver kamp en fan muligheden for at give sit bedste minde fra oplevelser med samme modstander.  I denne uge fortæller Lasse Karstenberg om sit bedste minde fra FC Nordsjællands tidligere opgør mod AGF.

Jeg husker én kamp mod AGF tydeligere end alle andre. Det var kampen i runde 28 i sæsonen 2011-2012, hvor vi endte med at  blive danske mestre. Jeg husker det som det var i går, at vi kæmpede om førstepladsen imod FCK, og alle de sidste kampe i sæsonen som vi skulle spille, føltes som finaler. Det kunne mærkes på banen og bestemt også på lægterne. Også den dag, hvor vi mødte AGF hjemme i Farum.

Vi kommer hurtigt bagud 0-2 efter små 30 minutter, og der blev helt stille på stadion efter vi indkasserede det andet mål. Heldigvis fik vi svaret hurtigt igen via et mål fra Søren Christensen. Det mål gav et helt nyt liv i kampen og på lægterne. Det viste sig Søren Christensen ikke var tilfreds med et mål og derfor udlignede han til 2-2 kort inden pausen. Nu var vi med i kampen igen.
Sekunder før pausen, scorer AGF til 2-3 og vi går til pause med en lidt tom fornemmelse, men med et håb om comeback i 2. halvleg.

I starten af 2. halvleg slår helten Søren Christensen til igen-igen og udligner til 3-3. Han fuldender sit hattrick, og det hattrick glemmer jeg aldrig. I slutningen af kampen scorer Mikkel Beckmann til 4-3 og til sidst, lukker og slukker Tobias Mikkelsen til 5-3. Sikke en forløsning, at vi vandt den kamp. Tre vigtige point på kontoen taget i betragtning af at vi endte sæsonen på en 1. plads med to point ned til FCK på 2. pladsen, og derfor kunne kalde os danske mestre den sæson. Det fantastiske comeback, og den sejr mod AGF, endte i bogstaveligste forstand med at være vores første guld værd.

Se med i morgen, hvor FC Nordsjælland gæster AGF klokken 18.00. Kampen sendes live på TV3 Sport og Viaplay. Der er optakt fra klokken 17.00.