Camilla Kur: Bronzemedaljer vil betyde rigtig meget

Kategorier

Camilla Kur i aktion under onsdagens 1-0 nederlag mod Brøndby.

Foto: gonzalesphoto.dk

I onsdags tabte FC Nordsjællands kvindehold 1-0 på udebane mod Brøndby. På trods af en god præstation endte det med et smalt nederlag, men nu ser truppen frem mod morgendagens vigtige kamp mod FC Thy-ThistedQ. Med en sejr hjemme i Right to Dream Park vil FCN sikre sig bronzemedaljer.

Med nederlaget til Brøndby er det ikke længere muligt for FCN at gå efter andenpladsen, som giver en billet til næste sæsons UEFA Womens Champions League. FC Nordsjællands anfører, Catrine Gryholt Larsen, er naturligvis utilfreds med kampens udfald, men hæfter sig ved en solid indsats.

– Jeg er skuffet over resultatet i går, men samtidig er jeg faktisk utrolig stolt over holdets præstation. Vi skaber en del chancer i løbet af kampen og hele holdet bliver ved med at gå til den.

– De første 25 minutter af kampen i går, er der, hvor spillet ser pænest ud for os, og vi gør præcis om aftalt. Derfor synes jeg, det er lidt ærgerligt, at Brøndby scorer kampens eneste mål i den periode, hvor vi sidder mest på spillet. Det frustrerer mig også, at de scorer på deres første chance, mens at vi bliver ved med at brænde vores muligheder.

– Selvfølgelig havde Brøndby også et par brændte chancer, som de skulle have scoret på, men hvis man sætter de brændte chancer op mod hinanden, så havde et uafgjort resultat været fair efter min mening. Man kan dog sige, at Brøndby er et mere solidt hold end os, da de har mere erfaring med hinanden og i ligaen. Det kan have stor betydning for sådan et opgør.

– Nu skal vi tage samme gnist og fight fra Brøndby-kampen med til opgøret i morgen mod FC Thy-ThistedQ. Det er noget, vi har manglet i de tidligere kampe, som kan afgøre kampen om tredjepladsen, fortæller kaptajn-’Gry’.

Med en sejr i morgen mod FC Thy-ThistedQ kan FC Nordsjælland sikre sig tredjepladsen. Offensivsspilleren Camilla Kur forventer, det bliver en intens affære, men hun tror på en sejr og bronzemedaljerne.

– Jeg forventer, det bliver en meget intens kamp mod FC Thy-ThistedQ. Sådan har de to seneste indbyrdes opgør været. Sidst vi mødte dem, var de meget kyniske foran målet, og de scorede på de chancer, som de fik.

– Men jeg har ikke følt, at FC Thy-ThistedQ er overlegne, de gange vi har mødt dem. Jeg føler, at vi spiller bedst, men at de er et hold, som fighter godt. Og så er også gode i omstillingsspillet. Derfor skal vi være parate på de to ting,

– Skuffelsen fra forrige weekend, da vi mistede håbet om guldmedaljer, er vasket af. I onsdags mistede vi håbet om en Champions League-billet, og nu skal den skuffelse også vaskes væk, så vi er 100% klar til den vigtige kamp i morgen. Bronzemedaljer til klubben ville betyde rigtig meget for os alle. Derfor skal vi vinde i morgen mod FC Thy-ThistedQ, og det tror jeg også, vi gør, afslutter Camilla Kur.

FC Nordsjælland kamp mod FC Thy-Thisted bliver spillet klokken 14.00 i Right to Dream Park. Du kan hente din GRATIS billet til kampen HER.

Furesø Avis har ligeledes en optakt til bronzekampen, hvor Esther Roenn, der har spillet i klubben i over 10 år, fortæller om vigtigheden af at få bronzemedaljer til Farum. Denne artikel kan læses HER.