Brian Sørensen: Vi gav den alt, hvad vi havde

Kategorier

Foto: gonzalesphoto.dk

FC Nordsjællands kvinder tabte i går aftes 1-0 på udebane til Brøndby i slutspillet af Gjensidige Kvindeliga. Allerede i det 6. minut bragte Nanna Christiansen Brøndby i front, og selvom FC Nordsjælland jagtede en udligning, blev der ikke scoret flere mål i kampen.

– Jeg er skuffet over nederlaget og det faktum, at Champions League ikke længere er en mulighed. Vi prøver virkelig at få noget ild i kampen ved at presse dem højt på banen. Vi satser lidt, da vi vidste, at Brøndby ikke ville satse, når de kunne nøjes med et uafgjort resultat.

– Vi gav den alt, hvad vi havde, men det var desværre ikke nok i dag. Jeg synes vi havde mulighederne til sidst i kampen for at drille dem, men ja, det blev ikke i dag. Ser man på hele kampbilledet, så var Brøndby et bedre hold end os, fortæller cheftræner Brian Sørensen efter kampen.

Med nederlaget har FCN otte point op til andenpladsen, hvorfor det ikke længere er muligt at jagte de to pladser i UEFA Womens Champions League. Dog er der stadig håb om bronzemedaljerne. På lørdag spiller FC Nordsjælland en meget vigtig kamp mod FC Thy-ThistedQ, som meget vel kan afgøre kampen om tredjepladsen.

– Hvis vi tager den samme energi med på lørdag, så er jeg meget fortrøstningsfuld. Det bliver dog en helt anden kamp mod Thy-ThistedQ. Denne gang er det dem, der skal komme og angribe os, og det plejer de ikke at gøre. Så må vi jo se, hvordan kampbilledet bliver. Nu skal vi have skuffelsen vasket af, og så må vi se, om vi kan sikre os de bronzemedaljer, afslutter cheftræneren.

Kampen på lørdag er den næstsidste i medaljeslutspillet, og da FC Thy-ThistedQ har to point op til FC Nordsjælland, kan tredjepladsen sikres med en sejr. Der er kampstart klokken 14.00 i Right to Dream Park. Du kan hente en GRATIS billet til kampen HER.