Brian Sørensen: En dårlig dag på kontoret

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

FC Nordsjællands sidste kamp i årets Gjensidige Kvindeliga endte med et nederlag til VSK Aarhus men stadig med bronzemedaljer. De er stadig med i pokalturneringen, hvor der venter dem de danske mestre Fortuna Hjørring i semifinalen på onsdag.

FC Nordsjællands kvinder tabte i dag sæsonens sidste turneringskamp mod VSK Aarhus K 3-4. Kampens resultat havde ingen påvirkning på tabellen for FC Nordsjælland, som derfor ser frem mod en spændende pokalkamp på onsdag mod Fortuna Hjørring, siger træner Brian Sørensen.

– Det var en meget dårlig første halvleg. Vi havde ændret på en masse startpositioner og restitueret spillere. Derfor burde der ikke være nogle undskyldninger til pokalkampen på onsdag mod Fortuna Hjørring. VSK Aarhus var mere klar end os, og de vandt stort set alle bolde. Jeg synes dog, at vi får kæmpet os tilbage i anden halvleg, og kunne godt have endt med en uafgjort eller en sejr, hvis vi var lidt skarpere foran mål. Alt i alt, en dårlig dag på kontoret, men kampen havde ingen påvirkning på tabellen, og vi ser frem mod den spændende pokalkamp på onsdag, afslutter Brian Sørensen.

Indskifter og dobbeltmålscorer til kampen i dag, Amalie Vangsgaard, var heller ikke tilfreds med kampens gang:

– Jeg er ikke helt tilfreds med kampens gang i første halvleg. VSK Aarhus var klar fra start og efter vores udligning til 1-1, fik de svaret hurtigt igen til 1-2, 1-3 og 1-4. Det er noget vi kan tage ved lære af og med det, skal vi være klar fra start på onsdag, og ikke lade en scoring mod os ryste os. Jeg synes vi får styr på det i anden halvleg, hvor VSK Aarhus bliver trætte. Her dominerer vi kampen, og kommer til en del chancer. Vi kommer stærkt tilbage på resultatet 4-3, og det er ærgerligt, at vi ikke får afsluttet sæsonen med et point eller tre point.

– Fortuna Hjørring har lige vundet guld i dag, så de er nok fulde med selvtillid til semifinalen på onsdag, men jeg forventer stadig at det bliver en hård og tæt kamp. Nu har vi fået hul på bylden i forhold til mål, så jeg tror vi kommer til at give dem kamp til stregen, og jeg tror på en sejr, afslutter Amalie Vangsgaard.

Det har været god sæson for kvinderne, som endte med bronzemedaljer i klubbens første sæson i Gjensidige Kvindeliga og stadig deltager i pokalturneringen. Her venter dem de danske mestre, Fortuna Hjørring i semifinalen på onsdag. Head of Women’s Football, Christian Taylor og direktør Søren Kristensen havde også nogle kommentarer på sæsonen, efter sæsonens sidste kamp i dag.

– Jeg er meget stolt af holdet, klubben og projektet. Målsætningen i 2017, var at vi skulle i Kvindeligaen i 2019 og det gjorde vi. At vi så får bronze i vores første optræden i ligaen, det er fantastisk. Der er selvfølgelig en smag af bitterhed over, at vi ikke greb chancen, da vi havde den i forhold til UEFA Women’s Champions League. Det kunne have været sjovt. Men bronze er helt klart godkendt! Udover det, så har vi jo stadig pokalturneringen at spille for, hvor vi har en semifinale i Hjørring på onsdag. Vinder vi pokalturneringen, kan man sige, at denne her sæson har overgået alle forventninger, afslutter Taylor.

– Overordnet set, er jeg meget tilfreds. Vi kommer ind som debutanter i kvindeligaen og alligevel ender vi med en tredjeplads. Jeg synes vi har performet meget stærkt. Vi har været oppe mod traditionsklubber som blandt andet, Brøndby og Fortuna Hjørring og på nær en enkelt kamp, har vi spillet lige op med dem hver gang. Jeg synes det lover godt for fremtiden.

– Man skal være tilfreds med en tredjeplads, men der er helt klart ting, vi skal forbedre til den nye sæson. Vi er her for at blive danske mestre og deltage i UEFA Women’s Champions League. Det nåede vi ikke første sæson, men jeg synes, vi er startet rigtig godt og ja, det lover godt for fremtiden, afslutter Søren Kristensen.