Brian Sørensen: Dejligt at komme tilbage på sporet

Kategorier

FC Nordsjælland kom tilbage på sporet i Gjensidige Kvindeliga, da de lørdag eftermiddag vandt 0-2 ude over KoldingQ. Cheftræner Brian Sørensen giver her sit syn kampen.

 Hvad er din umiddelbare reaktion på kampen?
– Det var en dejlig sejr i dag, især i forhold til sidste weekends nederlag. Så det er meget dejligt at komme tilbage på sporet. Vi spiller ikke verdens bedste kamp, men jeg synes vi har fin kontrol igennem hele kampen. De har et enkelt skud på overliggeren, men udover det så skaber de ikke så mange chancer. Hvis vi havde været skarpere på den sidste tredjedel af banen, så kunne vi også godt have straffet dem noget mere. Vi holder hovedet koldt, og kører en sikker 0-2 sejr hjem, det var meget vigtigt.

Hvad skal i forbedre til næste kamp?
– Vi sætter bolden lidt for meget på spil, det vil sige vi skal blive meget bedre til at holde på den. Vi starter kampen på en god måde, men Kolding arbejder sig stille og roligt i kampen igen. Da de gør det, bliver vi lidt bange for at spille, selvom der egentlig var massere plads at spille på. Jeg vil sige at tålmodighed er en af det ting, vi skal forbedre. Den anden ting er, at vi skal blive bedre til at holde på bolden i længere perioder.

Hvad tager i med fra kampen?
– Det var dejligt at se alle dem, der kom ind fra bænken, som gjorde det rigtig godt. Esther scorer f.eks. et meget fint mål. Så til trods for at vi rokerer meget, med fem udskiftninger og generelt på positionerne, så bibeholder vi den gode energi, og formår at lægge et fint pres.