Superligaen klar til at rulle igen

Kategorier

Abdul Mumin og holdkammeraterne har ikke været i kamp længe pga. sundhedskrisen. Nu er der sat dato på, hvornår tigerne igen kan slippes løs på Superligabanerne, og det bliver fredag d. 29. maj kl. 19.00 i Silkeborg

foto: Boesenfoto.dk

Efter myndighedernes seneste udmelding og vurdering af Covid-19 situationen er det igen blevet muligt at spille 3FSuperliga i Danmark efter klubberne har gjort et stort og grundigt stykke arbejde for at sikre alle involveredes sikkerhed og tryghed.

Dermed kan resten af sæsonen spilles færdigt startende med de to sidste runder af grundspillet i form af runde 25 og 26. Programmet for disse kampe er nu fastlagt, og FC Nordsjælland starter på udebane hos Silkeborg IF fredag d. 29. maj kl. 19.00. I runde 26 spiller alle hold samtidigt, og det betyder FCN tager imod FC Midtjylland søndag d. 7. juni kl. 17.00.
Du kan se mere til hele programmet her

Direktør Søren Kristensen:
-Vi har som klubber strækket os meget langt for at sikre, at vi kan få en sportslig fair afslutning på denne sæson, og derfor glæder vi os meget over, at det nu ligger fast, at vi kan komme i kamp igen. Det bliver desværre uden tilskuere og sponsorer på stadion, men vi kommer til at gøre vores bedste for, at de alle vil føle sig så tæt på som muligt, så længe omstændighederne er som de er. Fodbold er langt fra det vigtigste i en tid som denne, men det er vores klare indtryk, at rigtig mange savner Superligaen, og derfor føles det ekstra godt, at man snart kan følge kampe på fjernsynet igen uden at nogen af de involverede løber en risiko.

Cheftræner Flemming Pedersen:
-Vi glæder os som klub og som trup. Spillernes og stabens tryghed er til enhver tid det vigtigste, men vi er helt trygge ved de protokoller som klubberne og myndighederne har arbejdet på sammen. Det at truppen kan samles igen, træne sammen igen, og nu have et fælles mål at arbejde hen imod igen, løfter det sociale helbred blandt spillerne enormt, og kan det bare have en brøkdel af den effekt på fansne derude, når de kan se os alle spille igen, så glæder det mig og os endnu mere.