Mesik: Jeg er taknemmelig og klar til at fortsætte

Kategorier

MESIK: “JEG ER TAKNEMMELIG OG KLAR TIL AT FORTSÆTTE.”

 Første indtryk og tanker om klubben over de sidste 3 måneder:
– Jeg havde en rigtig god fornemmelse af klubben fra allerførste dag – trænere, spillere, staben – så jeg var meget glad for at skrive under med FCN. Jeg sluttede mig til resten af truppen på træningslejren i Spanien i pre-season, og selvom det var svært at kommunikere med mine holdkammerater, så jeg huske at jeg følte mig meget velkommen og var begejstret for at komme i gang.

– Måden at spille fodbold på i FCN er ret anderledes end i Spartak Trnava, hvor jeg spillede i Slovakiet. Intensiteten og tempoet er meget højere her, og jeg synes også at det er langt mere aggressivt her. De sidste par måneder er gået med at tilvænne sig det. Min position er meget den samme, men i Spartak Trnava spillede vi med fire mand i bagkæden, og her spiller vi med tre. Jeg synes også at vi har et meget unikt system her, så jeg har fået en masse information om hvordan, jeg passer ind i systemet.

– Uden for banen er jeg blevet positivt overrasket. Folk her er utroligt venlige og rolige sammenlignet med i Slovakiet. Der er masser af natur her, og det er rart at være tæt på en flot by som København.

Om debuten mod Silkeborg IF:
Jeg fik fortalt at jeg måske skulle spille, så jeg blev selvfølgelig mega glad. Jeg kom ind i stedet for Mumin, men spillede i venstre side. Jeg følte mig klar – og også en lille smule nervøs, men jeg nød det fra første minut. Den måde vi spiller på, gør at jeg har en masse støtte fra mine holdkammerater.

– Jeg har det godt med begge ben, hvilket jeg tror hjælper mig med at være rolig på bolden, i et system hvor det er vigtigt at have boldbesiddelse og være effektive. Jeg følte med det samme det høje tempo, da deres kantspiller løb forbi mig, og jeg skulle have været hurtigere.

– Jeg synes vi spillede en god kamp. Vi var stærke på bolden og holdt vores struktur. Vi tabte nogle nemme bolde i de sidste 20 minutter, så da jeg kom ind fra bænken, var jeg fokuseret på at komme ind og hjælpe holdet og bevare fokus de sidste 20 minutter.

Taknemmelig, og ser frem til tiden her:
– Tak til alle i klubben og fansene for at støtte mig i min debut. Jeg føler at jeg er blevet givet den plads jeg havde brug for, for at kunne tilpasse mig livet her i FCN. Fredag var et meget vigtigt moment i mit liv. Jeg vil også gerne takke alle mine trænere i Spartak Trnava og min familie, der har arbejdet med mig, og hjulpet mig med at komme hertil ved at tro på mine evner. Jeg føler allerede at jeg er en bedre spiller, og jeg ser frem til at udvikle mig endnu mere her. Jeg glæder mig utroligt meget til at spille foran vores fans på stadion igen, forhåbentlig meget snart.