LIVE Q&A HVER FREDAG

Kategorier

Mikkel Rygaard afholder første Q&A-session i morgen klokken 13.00. Spørg ham om alt mellem himmel og jord - så skal han nok give et svar retur.

Foto: boesenfoto.dk

Fra i morgen, og frem til 3F Superligaen genoptages, vil FC Nordsjælland hver fredag køre en LIVE Q&A-SESSION. Det er klubbens sæsonkortholdere og abonnenter, der får lov til at bestemme, hvem der skal være vært og svare på alle de spørgsmål, der kommer ind fra fansene. Hver mandag får de præsenteret fire muligheder, som de kan vælge imellem. Typisk vil det være to spillere, en træner og et medlem af klubbens ledelse.

I morgen bliver det nye fredagskoncept sparket i gang af FCN’s midtbanekreatør, Mikkel Rygaard, som sidder klar foran skærmen klokken 13:00 til at besvare spørgsmål fra jer alle. Hvis du brænder inde med et spørgsmål, som du ønsker svar på, kan du sende det til fans@fcn.dk eller kommentere på Facebook, Instagram eller Twitter.

Det er tilladt at spørge om alt, som man kunne gå og undre sig over i denne Corona-tid. Hvordan har spillerne holdt sig i form? Hvad går man og laver i weekenden, når der ikke længere er kampe? Spiller man ekstra meget PlayStation? Hvordan holder man en trup motiveret og skarp? Hvordan er uvisheden? I bestemmer selv, og kun nysgerrigheden sætter grænser.

Q&A-sessionen vil foregå live på FC Nordsjællands YouTube-kanal. Et direkte link vil blive delt på klubbens sociale medier i morgen.