FC Nordsjællands spillere træner igen

Kategorier

Jonathan Amon og resten af Superligatruppen genoptog i dag træningen i små grupper og med god afstand til hinanden. På trods af restriktionerne spredte gensynet dog glæde i solen på banen i Right to Dream Park.

foto: fcn.dk

Hele FC Nordsjællands 3F Superligatrup, samt en håndfuld U19 spillere, er kaldt tilbage fra regeringens trepartsaftale og startede træning i klubben i dag. Træningen bliver helt i tråd med myndighedernes og Divisionsforeningens retningslinjer.

FC Nordsjælland har indkaldt hele Superligatruppen på arbejde igen efter spillere og stabmedlemmer har været sendt hjem på regeringens trepartsaftale i godt en måneds tid. Mandag formiddag startede træningen op igen.

Sportschef Jan Laursen:

-Der ligger grundige overvejelser bag beslutningen, hvor der er mange hensyn og overvejelser at tage omkring såvel de helbredsmæssige som de økonomiske aspekter. På den ene side har vi et stort hensyn og ansvar at tage overfor vores spillere og sporten. Både det fysiske i forhold til at kunne være klar til at spille kampe, når tiden er inde, og det mentale i forhold til at være isoleret fra et fællesskab så længe, som tilfældet har været. På den anden side har vi forsøgt at være så økonomisk ansvarlige som muligt på vegne af alle vores ansatte og deres familier, og der har trepartsaftalen været et godt redskab, der har købt os tid som arbejdsgiver og organisation i de uvisse og usikre tider, vi står i.

-Vi vurderer, at tiden nu er inde til at få Superligatruppen og staben ind igen. Vi har løsninger til at kunne gøre det helt i tråd med de retningslinjer fra myndighederne, der er gældende på alle involveredes vegne, og vi vil have tiden til at bygge den fysiske og spillemæssige form op alt efter hver enkelt spillers tilstand, som vi meget snart vil have et overblik over efter de har trænet hver for sig derhjemme i flere uger. De har alle udvist stor forståelse for situationen og været fantastiske til at bakke hinanden op i en svær tid, hvor vores fællesskab og dagligdag ikke har levet op til det, spillerne normalt plejer at kunne finde styrke i. Men det er mit indtryk, at deres selvdisciplin og motivation har bragt dem godt igennem, og vi glæder os til at se dem alle igen og arbejde målrettet sammen.

Mandag formiddag startede træningen op i grupper af mellem 6-8 spillere ad gangen på Right to Dream Park. Myndighedernes og Divisionsforeningens retningslinjer vil blive efterfulgt og derfor er bl.a. disse foranstaltninger indført indtil retningslinjerne evt. ændres:

  • Træningen vil foregå i grupper af 6-8 spillere uden nogen form for nærkontakt i øvelserne.
  • Gruppetræning foregår kun udendørs på stadionbanen.
  • Alle spillere ankommer omklædt hjemmefra. Ingen omklædning finder sted i klubben.
  • Alle spillere, der kommer hjem fra udlandet, vil have overstået hjemkarantæne før de kan deltage i gruppetræning.