Flemming P: Vi skal vinde sådan en kamp

Kategorier

Cheftræner Flemming Pedersen og assistent Frank Hjortebjerg i taktisk dialog under kampen i går mod BIF. Kampen endte 2-2 efter scoringer fra Mikkel Damsgaard og Isaac Atanga.

Foto: boesenfoto.dk

FC Nordsjælland spillede i går aftes 2-2 hjemme i Right to Dream Park mod Brøndby IF, efter at have været bagud to gange i kampen. Noget som ændrede FC Nordsjællands oprindelige tilgang til kampen.

– Det var en kamp, hvor vi skulle jagte fra start af. Vi kommer desværre hurtigt bagud, så derfor skulle vi bare jagte, jagte, jagte. I starten havde vi lidt udfordringer, når vi ikke havde nok intensitet i vores presspil. Det gav Brøndby IF alt for nemme betingelser for at spille igennem vores kæder, forklarer cheftræner Flemming Pedersen.

Inden kampen fortalte assistenttræner Frank Hjortebjerg, at truppen glædede sig til at møde et offensivt indstillet fodboldhold, hvor man blev mødt højere oppe på banen, end tilfældet havde været i forårets tre første kampe.

– Det blev ikke helt den kamp, som vi havde håbet på. Vi så frem til at blive presset lidt mere, fordi vi føler, det er der, vores eget udtryk kommer bedst til syne. Men deres mål til 1-2 er et foræringsmål. Når Brøndby IF går i pres, så kommer de lidt hurtigere og hårdere end vores tre tidligere modstandere. Og det var vi ikke helt opmærksomme i starten af kampen, selvom vi har arbejdet på det i forberedelserne, fortæller Flemming P.

Kampen var endnu et vigtig opgør i jagten på top-6, som nu spidser mere og mere til. Hen imod slutningen af opgøret pressede FC Nordsjælland på for en tredje scoring, men ind kom bolden ikke. Derfor var FCN’s cheftræner også en smule ærgerlig efter kampen:

– På trods af den tvivlsomme start synes jeg dog, at vi i denne kamp viser, at vi som minimum er på højde med Brøndby IF. Og det fortæller meget, at vores ambition for fremtiden er, at vi skal vinde sådan en kamp.

– Vi er kede af, at vi ikke får de tre point. Og det giver sig også udtryk til sidst i kampen. Jeg synes, det bør være tydeligt for enhver, hvis man kigger på de sidste 10-15 minutter af opgøret. Det var i hvert fald klart for mig at se, hvilket hold der fortsatte med at jagte, og hvilket hold der var tilfredse med 2-2, afslutter Flemming efter kampen.

Næste chance for at skrabe point sammen er på søndag klokken 14.00, hvor FC Nordsjælland skal en tur til Silkeborg IF og spille El Plastico.