FC Nordsjælland mod Brøndby IF spilles uden tilskuere

Kategorier

Foto: fcn.dk

På baggrund af sundhedsmyndighedernes vurdering, og Divisionsforeningens beslutning, i forhold til risikoen for spredning af Corona-virussen i Danmark, vil 3F Superligakampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF på søndag kl. 18.00 blive afviklet uden tilskuere i Right to Dream Park.

Administrerende direktør: Søren Kristensen
– Vi er kede af, at det her er nødvendigt, og at vores partnere, fans og mange gæster fra Brøndby ikke får muligheden for at være en del af det, der normalt er en af årets absolutte højdepunkter i dansk klubfodbold. Men vi vil og skal respektere, at der er sundhedsmæssige hensyn at tage lige nu, som kommer før alt andet.

– Vi ved endnu ikke præcist, hvor længe situationen vil være, som den er nu. Men vi vil fortsætte med at være i løbende dialog med sundhedsmyndighederne og Divisionsforeningen om udviklingen og tilpasse os den. Vi vil gerne beklage den gene dette nødvendige tiltag medfører vores partnere, fans og andre interessenter, men vi håber på jeres forståelse.

Der vil til FCN-BIF, ud fra Divisionsforeningens anbefalinger, kun være adgang for trænere og spillere fra de to hold, stadion- og klubansatte med ansvarsområder på kampdagen, som er vigtige for at en kamp kan afvikles, samt TV-folk og akkrediterede journalister.

Billetinfo:
Alle købte billetter til søndagens opgør bliver refunderet. Idet der er mange transaktioner, der skal gennemgås, beder vi om tålmodighed. Såfremt man som køber ikke har hørt fra os og/eller modtaget pengene for billetkøbet retur på sin konto indenfor otte bankdage, bedes du kontakte kundeservice@fcn.dk.

Sæsonkortholdere:
Fans med abonnement og sæsonkort vil modtage yderligere information, så snart vi kender omfanget af den uforudsete situation. F.eks. hvor længe sundhedsmyndighederne og Divisionsforeningen mener, at kampene i 3FSuperligaen skal afvikles uden mulighed for tilskuere på stadion.

Partnere:
Såfremt du er partner i FC Nordsjælland, vil du senere i dag modtage direkte information pr. mail fra salgsteamet.

Alle aktiviteter omkring stadion, som f.eks. fan-zone og fan-bar vil ikke være åbne på søndag ved Right to Dream Park.