eSuperliga starter igen: Der er rigtig meget at bevise

Kategorier

Mohamad Al-Bacha (Al-Bacha) og Hassan Al-Saraf (HassanPlayer) er igen klar til repræsentere FC Nordsjælland i den nye sæson af eSuperligaen. Første kamp er i aften klokken 19.45 mod Brøndby eSport.

Foto: eSuperliga

I aften spiller FC Nordsjællands eSuperliga-hold mod Brøndby IF’s ditto. Opgøret er FCN’s første af slagsen i den fjerde sæson af den danske FIFA-turnering. Pausen er blevet brugt flittigt, og drengene har forberedt sig godt og grundigt. Derfor er det også kun ét mål for den nye sæson: FC Nordsjælland skal med til Finals.

FC Nordsjælland kører videre med samme konstellation som sidste sæson. Det betyder, at den lokale Farum-dreng Hassan Al-Saraf (HassanPlayer) og Mohamad Al-Bacha (Al-Bacha) er main players, mens Waheed Obayd (The Kid) agerer tredjemand og coach for holdet.

– Vi glæder os sindssygt meget til sæsonstart. Der er rigtig meget at bevise. Både overfor os selv, vores fans og alle andre, der følger med i eSuperligaen. Men vi tror 100% på, at vi kan levere en rigtig stor overraskelse i denne her sæson, fortæller Hassan Al-Saraf.

Til aftenens opgør mod Brøndby eSport sidder HassanPlayer dog ude, da han har revet et korsbånd over i sit knæ. Derfor får Waheed ’The Kid’ debut i den nordsjællandske trøje. Skaden har dog ikke påvirket holdets optakt til den nye sæson, mener Hassan:

– Vi har forberedt os rigtig godt her i den lille pause mellem den tredje og fjerde sæson af eSuperligaen. Der har været virkelig mange interne kampe mellem hinanden, men vi har også spillet mod mange andre internationale topspillere. Så vi har virkelig forsøgt at holde os i gang.

Sidste sæson endte med lidt af en skuffelse, da FC Nordsjælland tabte deres playoffkampe mod Esbjerg FB. Dermed gik de ikke videre til finalerunderne i Forum Horsens. Ambitionen for denne sæson er derfor klar og tydelig.

– Målet for sæson 4 er 100% at komme med til Finals. Det er lidt underordnet for os, om det bliver direkte via en top-4-placering, eller om vi skal spille en playoffkamp først. Vi skal bare med. Det vigtigste for os er, at vi holder fokus og forbereder os fra gang til gang. Så skal vi nok ramme vores topniveau, når vi nærmer os slutningen af sæsonen, fastslår Hassan Al-Saraf.

Sæsondebuten spilles i aften klokken 19:45 mod Brøndby IF. Opgøret vises på TV3 Max og Viaplay. Allerede i morgen skal drengene dog i aktion igen, hvor Hobro IK venter i anden runde. Du kan se hele kampprogrammet HER.