Covid-19 status i FC Nordsjælland

Kategorier

FC Nordsjælland har den seneste uges tid gennemført flere initiativer i dagligdagen i klubben for at imødekomme den tilspidsede situation omkring Corona-virussens indtog i Danmark. Gårsdagens udmeldinger fra regeringen, og den efterfølgende dialog med sundhedsmyndighederne og Divisionsforeningen, har dog gjort det klart, at mere radikale beslutninger og initiativer er nødvendige. Derfor er nedenstående nu besluttet og effektueret i FC Nordsjælland fra dags dato.

  • Alle kampe i Superligaen er aflyst de næste to uger.
  • Alle kampe i Kvindeligaen og samtlige ungdomsrækker er aflyst i marts måned.
  • Al akademitræning, for både piger og drenge, er aflyst i marts måned.
  • Al topcentertræning er aflyst i marts måned.
  • Alle ture til internationale turneringer for klubbens ungdomshold er aflyst i marts måned.
  • De ungdomsspillere fra Ghana, der pt er i Danmark i forbindelse med FCN’s internationale akademitræning, flyves hjem fredag og går i 14-dages frivillig karantæne så snart de lander
  • Alle FC Nordsjællands Superliga- og Kvindeligaspillere vil, efter eget ønske, fortsætte med at træne i klubben få gange om ugen. Dog bliver det i mindre grupper og mindre hyppigt end normalt. Træningen er frivillig for hver enkel spiller.
  • Alle medarbejdere, der ikke varetager kritiske funktioner i FC Nordsjælland og Hotel FC Nordsjælland, arbejder hjemmefra i marts måned

Administrerende direktør Søren Kristensen

-Dette er ikke et tidspunkt, hvor fodbold skal være i højsædet. Vores ansvar er først og fremmest at passe på vores ansatte og de mange unge mennesker, som er en del af vores klub og hverdag. Derfor ser vi ingen anden mulighed end at gennemføre disse foranstaltninger, og vi håber, alle vil passe godt på hinanden og lade fællesskabets interesser komme før sine egne. Så snart myndighederne mener, at vi kan genoptage en hverdag i klubben igen, vil vi naturligvis gøre dette. Alle ansatte og forældre til vores ungdomsspillere vil løbende blive opdateret af klubbens ledelse indtil da.