Oliver Villadsen forlænger med FCN

Kategorier

Oliver Villadsen har været i klubben i 10 år og forlænger nu sin kontrakt frem til juni 2024

– Jeg er virkelig glad for at få forlænget min kontrakt med klubben. Jeg har været her i 10 år, og jeg føler stadig, at jeg har meget at lære. Jeg har fokus på at støtte holdet, få mere spilletid og nå top-6.

Sportchef Jan Laursen:
– Det er altid en fornøjelse at se vores spillere fra akademiet klare rejsen op til Superliga truppen.Vi er stolte af Oliver og hans udvikling, og glæder os samtidigt over at han på trods af sine unge alder runder hele 10 år hos os i år, hvilket er unikt. Nu er der fuld fokus på vi sammen fortsætter den positive udvikling, og derfor har det også været et fælles ønske at lave en langsigtet forlængelse frem til sommeren 2024.

Kontraktforlængelse løber frem til juni 2024.