Offensiven er klar til søndag

Kategorier

Spillerne varmer op til til sidste træningskamp mod svenske Kalmar FF. Opgøret endte 1-1.

Foto: fcn.dk

FC Nordsjælland spillede i går 1-1 mod svenske Kalmar FF i den sidste testkamp, inden AC Horsens kommer på besøg søndag eftermiddag til forårets første Superliga-kamp.

Til tirsdagens træningskamp var der fokus på at gøre alle spillere i Superliga-truppen skarpe og kampklar til forårspremieren på søndag. FCN startede derfor inde med flere spillere, som ikke har fået så meget spilletid i de øvrige træningskampe.

Desuden var syv akademispillere også med i bussen til Sverige, hvor 22-årige Mathias Rasmussen var ældste spiller ombord. Ikke desto mindre imponerede det unge mandskab assistenttræner Frank Hjortebjerg, som stod i spidsen for FCN-holdet til tirsdagens opgør:

– Det var en stærk holdindsats fra start til slut. Vi skal arbejde med vores offensive kvaliteter. Vi skal være bedre til at udnytte de mellemrum, som vores modstander giver os i dag. Der var potentiale og muligheder for at score en masse mål, men vi var ikke i stand til at udnytte chancerne, fortæller den vikarierende cheftræner.

Pre season er nu slut, og på søndag gælder det forårspremieren af Superligaen. Truppen træner derfor hårdt på netop at omdanne de mange chancer til mål.

– På søndag har vi brug for samme kollektive holdindsats. De resterende træningspas i denne uge, vil blive brugt til at arbejde med hurtigere boldomgang og bedre udnyttelse af mellemrummet imellem modstandernes kæder, forklarer Hjortebjerg, og kommer med en glædelig forudsigelse før søndagens kamp mod AC Horsens:

– Jeg forventer, at tilskuerne på Right to Dream Park vil se en masse FCN-mål på søndag.

Der er kampstart søndag klokken 14.00 på Right to Dream Park. Hvis du vil være en del af FCN’s jagt på en top-6-placering, kan du købe din billet eller sæsonkort til foråret HER.