Lærke Tingleff glæder sig til første sæson i FCN

Kategorier

Lærke Tingleff er henover vinterpausen skiftet fra BSF til FC Nordsjælland.

fcn.dk

Selvom der i vinterpausen er fokus på fysiske tests og konditionstræning, så er der stadig gejst at finde hos Farum BK/FC Nordsjællands kvinder, som i vinterpausen ligeledes har brugt tiden på at indlemme nye spillere i truppen. En af dem er den 20-årige midtbanespiller Lærke Tingleff.

– Pigerne har taget rigtig godt imod mig, og det har været rart, at jeg så hurtigt er blevet en del af truppen herude. Jeg kan kun glæde mig over det træningsmiljø og niveau, som FC Nordsjælland har, og som gør, at man som spiller får presset sig selv hver eneste gang. Klubben befinder sig et rigtig spændende sted, og det er allerede nogle virkelig flotte præstationer, holdet og klubben har skabt indtil nu. Det håber jeg selvfølgelig, at jeg kan hjælpe med at føre videre, fortæller Lærke Tingleff.

Lærke startede med at spille fodbold som 5-årig i Hillerød, og har som seniorspiller været forbi Brøndby og senest BSF, inden hun skiftede til FC Nordsjælland.

– Det er fedt at opleve, hvor professionelt der bliver arbejdet med at få projektet til at lykkes, og det har bl.a. også været en af årsagerne til, at jeg så FC Nordsjælland som en spændende mulighed. At være en del af et relativt nystartet hold med så store ambitioner, kan kun give én blod på tanden, siger Lærke.

Lærke er kommet til Farum BK/FC Nordsjælland før jul og er henover vinteren faldet godt til på holdet og i træningen, fortæller anfører Catrine Gryholt:

– Lærke er en spiller, der kæmper og fighter til hver træning, derfor er hun en virkelig god spiller at få ind på holdet. Hun har altid smil på læben og kommer med godt humør, og det kan man aldrig få for meget af på et hold.

Og det gode humør er også at finde hos resten af truppen, som nyder at være tilbage på træningsbanen, også selvom det i øjeblikket er de hårde træningspas, holdet skal igennem i forberedelserne mod nogle vigtige kampe i foråret.

– Vi er et hold, der kæmper og nyder at komme på træningsbanen igen. I omklædningen er der god energi og selvom vi forbereder os med nogle hårde, intensive træninger op til sæsonstart, så er der stadig godt humør, og alle deltager med en enorm vilje, siger Catrine Gryholt.

Truppen fortsætter optakten til forårets kampe, når de lørdag tager til Malmø for at spille træningskamp mod FC Rosengård.