Kamaldeen: Høje forventninger til mig selv

Kategorier

Kamaldeen Sulemana fik i går debut på FC Nordsjællands Superliga-mandskab. Teenageren er endnu en tilføjelse til truppen, som kommer fra Right to Dream-akademiet. Parterne har skrevet under på en 5-årig kontrakt, og den hurtige offensivspiller har fået trøjenummer 14.

Kamaldeen om sit skifte til FCN samt sin tid i Ghana:
– Jeg er meget glad, mindst lige så taknemmelig og endnu mere spændt. Jeg har høje forventninger til mig selv, og det er nu, de skal indfries. Mit mål er at få en masse minutter på banen og hjælpe holdet, så meget som jeg overhovedet kan. Derfra skal jeg bygge på, men det plejer at gå godt for de unge spillere her i klubben.

– Jeg opfatter mig selv som en sjov og venlig fyr. Derudover er jeg også ret stædig og selvsikker. Det har været rigtigt nemt at flytte til Danmark og blive integreret i truppen. FC Nordsjællands samarbejde med Right to Dream gør, at tilvænningsperioden er let og uproblematisk. Alle har været imødekommende og støttet mig.

– Jeg er fra Techiman, som er i den nordlige del af Ghana. Jeg er en del af en søskendeflok på tre, hvor jeg er den mellemste af tre brødre. Kamaldeen, Raulf og Hakim. Team Sulemana. Jeg startede med at spille for Techiman Liberty FC, inden jeg blev scouted af Right to Dream.

– Right To Dream har været en meget vigtig del af min udvikling. Det største for mig har været, at jeg har været en del af et sted, som gør så meget for unge afrikanere. Jeg kan ikke takke alle menneskerne på akademiet nok. Min rejse har været lang, men det har været det hele værd.

– Det betyder virkelig meget for mig, at jeg kan give tilbage til Techiman. Det skal være en prioritet i resten af min karriere. Hvis alt går godt, vil jeg gerne inspirere alle afrikanere. Jeg vil være en god repræsentant for vores kontinent og vise verden, hvad vi er i stand til at udrette.

FCN akademichef Gareth Henderby:
– ’Kamal’ blev en del af Right to Dream, efter han kom fra Techiman i Ghana. Man kunne hurtigt se den fart og direkthed, han har i sit spil i dag. Han var altid en trussel for modstanderne, og han scorede en masse mål på akademiet.

– Han har et kæmpe potentiale. Alle på Right to Dream har gjort et fremragende stykke arbejde, der har været med til forme denne her unge, selvsikre og udfordrende spiller. Vi glæder os meget til at følge med i hans udvikling hos FC Nordsjælland de kommende år.

Cheftræner Flemming Pedersen:
– ’Kamal’ kommer med en masse intensitet, da han er dygtig til at løbe dybt, og har nogle ret vilde kompetencer i forhold til at udfordre sin nærmeste modstander. Derfor vil han også bidrage med mål. Desuden er han også en dygtig presspiller.

– Som person er ’Kamal’ ligetil og meget direkte. Han kommer til at bidrage med en masse energi og tro.

Næste chance for at opleve ’Kamal’ og hans offensive kvaliteter er på lørdag, hvor FC Nordsjælland møder Esbjerg FB klokken 16.00 på Blue Water Arena.