Foråret sparkes i gang hjemme på Right to Dream Park

Kategorier

Forårssæsonen står for døren. De to første kampe er hjemme på Right to Dream Park.

Foto: boesenfoto.dk

I onsdags spillede Superliga-truppen sidste kamp på træningslejren i Spanien. Nu er drengene tilbage i Farum, hvor de sidste forberedelser til forårssæsonen går i gang.

På tirsdag spiller FC Nordsjælland sidste træningskamp mod svenske Kalmar FF, inden der igen står Superliga-fodbold på menuen. Der resterer seks runder af Superligaens grundspil, før slutspillet sættes i gang. FC Nordsjælland mangler fire kampe på hjemmebane og to kampe på udebane, som forhåbentlig skal føre til en plads i mesterskabspillet.

Hvis du gerne vil være en del af rejsen mod top-6, kan du sikre dig et halvsæsonkort, der giver en fast plads til alle de vigtige hjemmekampe i foråret. Uanset om FCN ender i mesterskabsspillet eller ej.

De første to runder af forårssæsonen bliver afviklet hjemme på Right to Dream Park, hvor holdet kan tage et afgørende step i jagten på top-6.

FC Nordsjælland spiller første kamp mod AC Horsens søndag den 16. februar klokken 14.00. I anden runde kommer SønderjyskE på besøg søndag den 23. februar klokken 12.00.

Billetter og sæsonkort til forårssæsonen kan købes HER