Flemming P: Dejligt med en arbejdssejr

Kategorier

Her scorer matchvinder Mikkel Rygaard stensikkert på straffesparket til slutresultat 1-2.

Foto: Philip Snevig Nielsen

I dag vandt FC Nordsjælland 1-2 på udebane mod Esbjerg FB. Det var første gang siden april 2009, at FCN trak sig sejrrigt ud af et Superliga-opgør på Blue Water Arena. Noget som naturligvis glædede cheftræner Flemming Pedersen:

– Ja, det var jo dejligt endelig at få en sejr her i Esbjerg. Det måtte vi vente næsten 11 år på, så det var rigtig tiltrængt. Og så var det selvfølgelig også meget vigtigt, at vi kunne tilføje tre point til vores jagt på top-6. Det begynder at spidse til nu, men vi er godt med.

Hen imod slutningen af dagens kamp bød værterne fra Esbjerg sig til, hvorfor det unge FCN-mandskab måtte arbejde hårdt for de tre point.

– Og så var det også virkelig dejligt med en arbejdssejr. Vi spiller rigtig godt i første halvleg, hvor især vores offensiv sprudlede med en masse gode angreb. Som kampen skred frem, blev banen tungere og tungere. Og så mistede vi lidt momentum og vores kvalitet på bolden. Men det var en dejlig arbejdssejr, som vi sagtens kan bruge, forklarer cheftræneren.

Næste kamp i FC Nordsjællands jagt på top-6 er på søndag d. 8. marts, hvor Brøndby IF kommer på besøg i Right to Dream Park. Du kan finde din billet til kampen HER, hvis du gerne vil være med på lægterne, når FCN-mandskabet skal forsøge at nappe femte Superliga-sejr på stribe.