FCN-Horsens spilles onsdag 18.30

Kategorier

Der vil blive afholdt generalforsamling i FC Nordsjælland i Right to Dream Park tirsdag d. 9. juni kl. 11.00.

Foto: fcn.dk

Søndag måtte årets første Superligakamp for både FC Nordsjælland og AC Horsens udsættes pga. kraftige vindstød i Right to Dream Park. Nu er der fundet nyt spilletidspunkt for kampen, og det bliver allerede nu på onsdag kl. 18.30

-Vi er kede af de gener aflysningen i går medførte, og det vil vi gerne beklage overfor alle involverede og berørte parter endnu engang. Men vi er glade for, at det kan lade sig gøre at få afviklet kampen så hurtigt efterfølgende. Det kommer til at kræve noget ekstra fra både spillere og personale, men vi er klar og kommer til at byde på en god oplevelse onsdag aften, og vi håber på at se så mange som muligt, selv om vi inviterer med kort varsel og på en hverdagsaften, siger direktør Søren Kristensen.

Alle billetter fra søndagens kamp er gældende ved indgangene til Right to Dream Park på onsdag. Ellers kan du sikre dig adgang her